Sınava giren arkadaşlar yardım edin anlayamadığım yerler var
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kocaeli
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Sınava giren arkadaşlar yardım edin anlayamadığım yerler var
slm arkadasim korkmana gerek yok 100 soru tamm diyosun cok guzel 2. bölümde tekr sorulari ne duyduysan onu soyleyecen biraz calis sitedeki orneklere ne duyduysan onu tekrar et zitlar ise belli bir kalip yok ama kendini harap etme ezberleyebildigin kadar ezberle sinir yok kisa sorular ise yine sitede var anlarsan soylersen anlamassan bilmiyorum de anlamadim tekrarla felan de sana tekrarlamiyacaktr ama sen soyle heyecan yapma hikaye bolumunde aklına kalan varsa say yoksa endise etme kendini tanit birde hikayenn basindan yakala bisiler birde sonundan ortalarini kacirman dogal anlat hakkinda bise okadar
gececeksin endise etme bu bise deil hayrli olsun sinavin simdiden darisi vizene
gececeksin endise etme bu bise deil hayrli olsun sinavin simdiden darisi vizene
En son zeynep86 tarafından 19 Ara 2009, 11:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kocaeli
- Yabanci_Ulke: hollanda
zitlarin sonuna niet veya on getir olumsuzlastr yani bir cevabn olsun oki..kolay gelsin
-
- NT1
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
arkadasim kendini sikma zaten cumle tekrari ve hikaye bolumunu anlamiyacaksindir buyuk bir ihtimal ses cok az geliyor oralarda susma bildin hollandaca kelimeleri soyle en basitten kitapdaki uzun cvp tekrarla senin sesin onemli bilgisayar dogru yada yanlis soyledini almiyor konusuyonmu yoksa susuyonmu o onemli kendini tanit sayi say birseyler soyle yani hic susma bende hikayade cocuklarla ilgiliydi yakaladim kelimeyi soyledim gerisini hollandaca aklima ne geldiyse soyledim buraya 45 yasinda kadin geldi ilkokul mezunu 100 soruyu yapmis digerlerinde 60 kadar hollandaca saymis sinavi kazanmis
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- NT1
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
) kardesim yaa Ne sIkintisi yapiyon para cebine kalmis isde sevinmen lazim ... sacmala gecersin zaten ... bENim paylastigfim yada arkadaslarin eklediklerinden calis ... benim imza da var asagida cikacakdir oraya tikla
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
- murat.kara
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
oncelikle kolay gelsin ama inan o kadar korkulacak bir sinav degil o sinavda iyi konsantre olman lazim en buyuk dusmanin stress olur heyecan yapman olur haberin olsun.sinavdaki hikaye anlatma olayina gelince sinavin o bolumu degerlendirmeye katilan bir bolum degil arastirma amaci ile konulmus bir bolum
hikaye kismindada aklinda kalan kelimeleri tekrarla yeter.muhim olan resimli sorular zit anlamlilar kisa sorular .kisa sorularda eger soruyu anlamadiysan bos birakmamak adina cok onemli unutma soru icerisinde cevaplari var cogu zaman ornek ..Auto heeft 2willen of 4 willen?Arabanin iki tekerimi vardir yoksa(of)dort tekerimi vardir.bu sorunun cevabi of kelimesinin hemen sagindaki veya solundaki kelimedir.
boyle bir soru cikmadi of kelimesi yoktu ve soruyu hic anlamadin var sayalim.ozaman da kesinlikle sessiz kalma ik weet het niet.(ik vet het niit) bilmiyorum demen lazim.
basaracagina inan ve biraz calis kesinlikle kurs almanizi gerktirecek bir sinav degil.
Allah yardimciniz olsun
hikaye kismindada aklinda kalan kelimeleri tekrarla yeter.muhim olan resimli sorular zit anlamlilar kisa sorular .kisa sorularda eger soruyu anlamadiysan bos birakmamak adina cok onemli unutma soru icerisinde cevaplari var cogu zaman ornek ..Auto heeft 2willen of 4 willen?Arabanin iki tekerimi vardir yoksa(of)dort tekerimi vardir.bu sorunun cevabi of kelimesinin hemen sagindaki veya solundaki kelimedir.
boyle bir soru cikmadi of kelimesi yoktu ve soruyu hic anlamadin var sayalim.ozaman da kesinlikle sessiz kalma ik weet het niet.(ik vet het niit) bilmiyorum demen lazim.
basaracagina inan ve biraz calis kesinlikle kurs almanizi gerktirecek bir sinav degil.
Allah yardimciniz olsun