iyi gunler adasim.
boya ve ozellikle kaynak isinden is bulma sikintisi cekmessin diye dusunuyorum cunki kaynakci arayan yerler genelde herzaman var.
hollanda'da en tür meslekler geçerli
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda
- murat.kara
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: hollanda'da en tür meslekler geçerli
tUrkler yanlarina maasini dusurur yine alir ,isciye ihtiyac varsa ama hollandalinin yaninda calisacaksan dil bilmen lazim ... Trdeyken bana vaad edilen islerle tr de issizlik sorunu biterdi ... buralar kriz yerleri sana bagli gelince gorursun ha uzun vadede ise tabi ki yarar o zamanda kaynakda calismak istemezsin ) daha kolay ve guzelini istersin .. saygilar
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım
- murat.kara
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
Re: hollanda'da en tür meslekler geçerli
daha kolay ve guzeli arkadas iyi noktaya parmak basmis eger is konusunda boyle dusunurseniz hicbir zaman adam gibi bir isiniz olmaz nedennn.aza sukretmeyen cogu hicbirzaman bulamaz...