:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

dj_moda
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen dj_moda »

Kullanıcı avatarı
canfezam
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: belcika

Mesaj gönderen canfezam »

bence de senı olesıne cagırmıslardır bunu yapmak zorunlu galıba benı de cagırdılar 1gun sonra gıdıosun zaten rahat olmanı tavsıye edrım yanı
benım de bı sorum olacak ben vıze basvurusu yaptım ama daha sonuc alamamadım ne kadar surer nasıl gelısır bunları bılen varsa benı acıklıga kavusturabılır mı acaba cunku beklemekten cccokkkkk sıkıldım sımdıden teskkurler

Kullanıcı avatarı
canfezam
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen canfezam »

valla dj moda ne dıyeyım bende senın gıbı beklıyorum ve ayırılma noktasına geldık bence yenıden basvuru yapmayı dene baska yollarda daha cokkk yıpranırsın sanırım allah kavy-ustursun herkesı oncelıklede benı:)

megaadamgibi03
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyon

Mesaj gönderen megaadamgibi03 »

slm herkese hayirli günler ben aile birlesim vizesine basvurdum fakat benim durumum biraz sizden farkli ben es degil de ebebeynim le aile birlesimi gerceklestirecem nasipse babam belcika vatandasi ayrica hastaliktan emekli aylik net geliri 814 £ bu miktar yeterli mi acaba?? sorun cikarmi merak ediyorum bilgileriniz icin simdiden tsk ederim.kolay gelsin

Kullanıcı avatarı
xxELAxx55
Mezun-BE
Mezun-BE
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen xxELAxx55 »

slm arkadaslar bu konuyu bu sekılde tasımanız gercekten ii olmus cunku hersey karısıyor benım gıbıler ıcın yenıyım ya:P
bende belcıkaya gelıcem allah ızın verırse eger ben vızeye basvuralı 2 ay oldu basvuru anında da bana da hemen o anda randevu vermıslerdı neden gıdıosun falan gıbı sorular ıcn bıde gıden kısıyı tanımak amacıyla cagırıyorlar evraklarda eksıklık gorduklerınde o anda da soyluyorlar tamamlamak ıcın bence iii oluyor yanı allah herkese kolaylık versın
29 haziran 2010 vizem cikti
18 eylul 2010 1.ci dugun oldu:)
21 eylul 2010 belcikadayim...
26 eylul 2010 2.ci dugun:):);)
05 ekim 2010 dil okuluna basladim...
10.10.2010 dogum gunum:P...

megaadamgibi03
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyon

Mesaj gönderen megaadamgibi03 »

sehrin en karanlik yerinde duruyorum haydi vur beni hic umidim kalmadi tutunacak bir dalim basimi yere eyme benim mazlum yerine koyma.alli pullu düslerim vardi oysa bir hayat böyle tersine dönmez bir yigit böyle harcanmaz.daglara taslara bagirasim geliyo.icim yaniyor icim bildigin gibi degil.bu bir hikayenin bitisimidir.bu kanlı bir veda midir.bu son savascinin yedigi bir kursun.bu son kale nin de düsüsümüdür. dalgalarin cekilisi bayraklarin yıkılısı bu sarkıların sususumudur.ömrüm kaniyor ömrüm biildigin gibi degil.ben bu hayata asi idim böyle degildim.bir yildiz kaydi ömrümden bende yenildim.iste herseye sırtımı dönüp kosuyorum.sari güller kahrolsun ıslak gözler beyaz mendıl kahrolsun.kahrolsun bu kaldirim bu nezaket mutluluk dilekleri canim yaniyor canim bildigin gibi degil..

Sema68
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Sema68 »

Merhaba arkadaslar,

Oncelikle size bi sorum olacakti. Ben kendim hollandada oturuyorum. Ama esim turkiyede oturuyo. Ve ben esimi belcika araciligiyla buraya getirmek istiyorum. Acaba nasil yapabilirim. Bi bilginiz varmi..?
En son Sema68 tarafından 14 Oca 2010, 09:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

asicee
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: belçika gent

Mesaj gönderen asicee »

Merhaba sema bu sordugun soru genis ayrintilari ile sitede mevcuttur kisaca anlatiyim ustu kapali bi sekilde sen bekcikaya yerleseceksin oradan oturum alicaksin ve daha sonra esini tr den istek yapicaksin olayin ana fikri bu

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Mesaj gönderen atabilgin »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön