arkadaslar bu resimli sorularin sesli ve goruntu olanini linkten indiremiyor bazi arkadaslar ufos ben senin koydugundan faydalanmistim tekrar birisi koyarsa guzel olur yararlanmayi bekleyenler var simdiden tesekur ederim.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMZ OLSUN
sesli ve goruntulu yuz soru
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
Re: sesli ve goruntulu yuz soru
arkadasım eger sınavın bırıncı bolumundekı yuz soru yu dıyosan benım verdıgım lınkte hem seslı hem goruntulu hemde turkcelerı var http://www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bunda en alt tarafta var kns dıye yazıyodu indir calısmaya basla kolay gelsın allah yardımcın olsun
-
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
arkadasim tesekur ederim ben bunu kendim icin istemedim bir arkadas sormustu onumuzdeki haftada sinavi varmis ve bende burdan daha rahat calisabilirsin demistim ancak sitedeki indirip bir turlu kuramadi bu yuzden tekrar koyan olursa iyi olur diye yazdim ilgin tesekurler simdiden herkese kolay gelsin
- lale
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: hollanda-dongen
cok sagolun bana bi arkadas gonderdi sagolsun yinede ugrastiniz icin sagolun....beni laptop yuzunden olmuyo herhalde ikinci bolumude indirmeye calistim olmadi..
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
arkadaslar istersenız yardım edebılırım indiremıyosanız sıze msn yoluyla gönderrım