arkadaslar lutfen yardımcı olun (VIZEM HALA CIKMADI)

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
xxELAxx55
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen xxELAxx55 »

slm arkadaslar 4ay oldu 5cı aydayım belcıkaya basvuru yapalı ama hala sonuc yok artık ısyanlardayım yanı :) bu konuda elımden bırsey gelmıyecegını bılıyorum ama artık beklemek zor gelıyor gercekten ve artık sıkıldık ıkımızde esım konsoloslugu aramamı ve bılet aldım ve artık sonuc ıstıorum demelıymısım sonuc verırlermıs duyumlara gore bıletın yanmaması ıcın bana cok sacma geldı ama denemekte fayda varmıdır bılmıorum caresızım b konuda
ve lutfen bu konuda yardıma ıhtıyacım var umarım yardımcı olabılecegınız onerıler vardır sımdıden coooooooook ama cooookk tesekkurler ve dualarınızı beklıorumm bol bol dua edın ben de esıme kavusayım mu mının mu mıne duası kabul olurmus lutfen :geek:
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
29 haziran 2010 vizem cikti
18 eylul 2010 1.ci dugun oldu:)
21 eylul 2010 belcikadayim...
26 eylul 2010 2.ci dugun:):);)
05 ekim 2010 dil okuluna basladim...
10.10.2010 dogum gunum:P...

Kullanıcı avatarı
konyali
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Konya
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: arkadaslar lutfen yardımcı olun

Mesaj gönderen konyali »

Kullanıcı avatarı
xxELAxx55
Mezun-BE
Mezun-BE

Re: arkadaslar lutfen yardımcı olun

Mesaj gönderen xxELAxx55 »

ya sagol gercektende sanırım artık aramama gerek kalmamıs vıze me red verılmıs cok uzgunum gercekten bekcıkdakı konsoloslukta ole gozukuor ıks de hala dosya ıslemde yazıor ooff gercekten yarın nedn red oldugunu soracagım gercekten beklemekten sıkıldım sımdı ne yapıcam artık bılmıorum
29 haziran 2010 vizem cikti
18 eylul 2010 1.ci dugun oldu:)
21 eylul 2010 belcikadayim...
26 eylul 2010 2.ci dugun:):);)
05 ekim 2010 dil okuluna basladim...
10.10.2010 dogum gunum:P...

Fatih_68
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Aksaray
Yabanci_Ulke: belçika

slm

Mesaj gönderen Fatih_68 »

Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Re: slm

Mesaj gönderen atabilgin »

Kullanıcı avatarı
unknown
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo

Re: arkadaslar lutfen yardımcı olun (VIZEM HALA CIKMADI)

Mesaj gönderen unknown »

Uzuldum Red gelmesine fakat neden red geldigini iyice arastirinki uzerinde durun bi dahaki basvurunuzda sorunun nereden kaynaklandigini ogrenmis olur saglam adimlarla hareket etmis olursaniz sonuca daha mukemmel yaklasmis olursunuz..
Kolay gelsin ve sabirlar dilerim..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!

kutsi
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kocaeli
Yabanci_Ulke: belcika

Mesaj gönderen kutsi »

arkadaslar 11.10.2008 da evde ailelerimiz arasında evde guzel bi nikah sonunda esimle resmi nikahımızı gerceklestirdik aile birlesimi icin basvurumu iks ye nisan ayı sonlarında dugunumuzun 1ay oncesi gerceklestirdim,(dugun tarihim 30 mayıs 2009)
konsolosluk mulakatından sonra bugun oldu (07.05.2010) hala vize bekliyorum canım cok sıkkın ben burda esim orda esim 26 yasında ben 32 esime anlasmalı evlilik yaptımızı one surmusler esimde anlasmalı olsa ben neden aylarca ev kirası vereyim icini dayayıp doseyim kına gecemi dugun gibi belcikada binlerce euro para harcayım demis ve dugun resimlerini balayı resimlerimizi flort zamanımızdan kalma bikac resmimizi gostermis begenmisler resimlerimizi ama hala bekliyoruz bana yardımcı olun arkadaslar lutfen napmalıyım...

fatih12
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir

Re: arkadaslar lutfen yardımcı olun (VIZEM HALA CIKMADI)

Mesaj gönderen fatih12 »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön