IKS den basvuru ( resimli )

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
sLosH
Beginner
Beginner

Re: IKS den basvuru ( resimli )

Mesaj gönderen sLosH »

senator
NT1
NT1

Mesaj gönderen senator »

GUCER
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen GUCER »

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Trabzon
Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen

Mesaj gönderen yasgok »

Alper68 sen bu azimle degil hollanda belcika uzaya bile gidersin sana soylim ...
Bayraklari bayrak yapan uzerindeki kandir, Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir.
Resim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

yasgok valla ne yalan soyleyım artık cok bıktım hayat cekılmez oldu hayat benımıcın yok gıbı bısey oldu ben bu vakte kadar elımden gelen herseyı yaptım herkese yardımcı oldum ama nedense benım ıslerımhep aksı gıttı cok yoruldumartık umudum kalmadı umut klamayınca hayatta bıtıyoo 3 ay olacak nerdeyse basvuru yapalaı ama ses yok cok zorr cokkkkkkkkkkkk yıkıldım artık

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen yasgok »

alper68 yazdı:yasgok valla ne yalan soyleyım artık cok bıktım hayat cekılmez oldu hayat benımıcın yok gıbı bısey oldu ben bu vakte kadar elımden gelen herseyı yaptım herkese yardımcı oldum ama nedense benım ıslerımhep aksı gıttı cok yoruldumartık umudum kalmadı umut klamayınca hayatta bıtıyoo 3 ay olacak nerdeyse basvuru yapalaı ama ses yok cok zorr cokkkkkkkkkkkk yıkıldım artık

valla herseyi tam olarak yapip kagitlari yolladiysan eger red gelme olasiligini sana soylim %10 bu ihtimal icin de uzulmeye degmez yeterki polis kontrole falan geldiginde esin evde olsun eger polis evde esini her gelisinde bulamazsa o zaman isin zor ve esin belediyeyi ve belcika dofi yi aramaya devam etsin dosyam ne durumda diye sorsun.. Ve ben sana sunu soyluyorum senin vizen kabul olacak... Ben 4 5 ay sonra vizemin kabul oldugunu ogrenebildim o yuzden sakin ol umutsuzluga kapilma surekli olumlu dusun...
Bayraklari bayrak yapan uzerindeki kandir, Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir.
Resim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

yasgok ya sımdı polıs tekrar gelırmı yanı basvurudan sonra ya esım nlde sık kalıyo maddı ımkanlardan dolayı. b sorun olmasın sureklı belcıkadamı kalması gerek yanı kesın gelıyolarmı nezaman gelıyolarkac defa gelıyolar veye geldıklerınde esımı bulamazlarsa ne olur ne yapmlaıyım 5 yıllık oturumu almıstı esım artık ne ıcın gelsınler kı yasgok benı aydınlatırsan sevınırım

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen yasgok »

alper68 yazdı:yasgok ya sımdı polıs tekrar gelırmı yanı basvurudan sonra ya esım nlde sık kalıyo maddı ımkanlardan dolayı. b sorun olmasın sureklı belcıkadamı kalması gerek yanı kesın gelıyolarmı nezaman gelıyolarkac defa gelıyolar veye geldıklerınde esımı bulamazlarsa ne olur ne yapmlaıyım 5 yıllık oturumu almıstı esım artık ne ıcın gelsınler kı yasgok benı aydınlatırsan sevınırım

Zannedersem 5 yilligi aldiktan sonra sitede dosyaniz arastirmada diye yazarsa o zaman sizin dosyaniz polise gonderilmis oluyor polis bir kez daha gelip evde 2 niz yasamaniz icin yeterli kosullar var mi diye kontrole geliyor bu sure zarfinda benim esim her aksam isten ciktiktan sonra aksamlari belcikaya geciyordu. bazi polisler evde bulamadigi zaman mektup birakiyor beni geldiginizde arayin diye ama bazi polisler giciklik yapabilir bu yuzden dikkat edilmesi gerekiyor eve gelen mektuplara sik sik bakmak lazim...
Resim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

tesekkurler yasgok pekı beledıyeye dosay ne ıcın gıdıyo vızede beledıyenın etkısı ne

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen yasgok »

alper68 yazdı:tesekkurler yasgok pekı beledıyeye dosay ne ıcın gıdıyo vızede beledıyenın etkısı ne

Eger dofi de dosyan inceleme altina alinde diyorsa o zaman belediyeye yollaniyor dosyan o esinin kayitli oldugu belediye arastirma yapiyor ama kamsamli olarak bilmiyorum neyi arastirdiklarini daha sonra belediye polise yolluyor dosyani sonra polis eve gelip tekrar kontrol ediyor esin gercekten orda yasiyormu ve o evde 2 kisi yasayacak kadar yeterli yer var mi iki kisinin kalmasi icin gerekli seyler evde bulunuyormu diye gezip kontrol ediyor... benim bildigim bu kadar..;
Resim

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön