Hollandadayim
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- yaram
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: d.bakir
- Yabanci_Ulke: vlaardingen
Hollandadayim
mrh arkdaslar biraz gec oldu ama ne yapalim benim 2 kiz cocuk avr okula getir gotur ancak bura aklima geldi ) sansli kardes sende iyisin ins ben dun beldyeye gittim forum doldurduk onumuzdeki carsamba ind ye gidecez ins sormak istedigim bisi var ind ye gitmeden oncemi su saglik filimini cektiryoruz veremi ne ole bisi var yoksa ond mi yonlendiryor ayriyetten vllardingde yasiyan varmi kaldim evde tek basima yaw gidilecek hic bi yer yok tamam sakin guzel kurallar v.s hersey yerinde ama kimse tr yle kiyaslamasin cunku tr yle alakasi yok sadece maraton bi hayat bu arada is imkani nasil olcak bilemem hele diliniz yoksa allah yardim etsin dicem ) meslek kuafor ama dil olmayinca bi ise yaramiyor neyse buraya geleck olan arkadaslara allah ayrdimci olsun onemli olan sevdigine ulasmak hayirlisi ins
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Hollandadayim
slm arkdsm hosgeldin hollandaya,,,rabbim seni esinden ve cocuklarindan onlarida senden bidaha ayrimasin ins ins ins yeni hayatinda yuvanda mutluluklar diliyorum,,,bende iyiyim cok sukur,,,kursum basladi (niveau3) ona gidip geliyorum,,,yakinda dili ogrenmeye basladiginda etraf sana daha guzel gorunmeye baslicak merak etme,,,sen simdi yolu fazla genis tutmadan(kaybolmamak acisindan) evin yakinlarind gez tur at zaman gecir ilerde okulun basladiginda ister istemez kosusturmacan baslicak,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- yaram
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: d.bakir
- Yabanci_Ulke: vlaardingen
sansli yazdı:slm arkdsm hosgeldin hollandaya,,,rabbim seni esinden ve cocuklarindan onlarida senden bidaha ayrimasin ins ins ins yeni hayatinda yuvanda mutluluklar diliyorum,,,bende iyiyim cok sukur,,,kursum basladi (niveau3) ona gidip geliyorum,,,yakinda dili ogrenmeye basladiginda etraf sana daha guzel gorunmeye baslicak merak etme,,,sen simdi yolu fazla genis tutmadan(kaybolmamak acisindan) evin yakinlarind gez tur at zaman gecir ilerde okulun basladiginda ister istemez kosusturmacan baslicak,,,
hAKlisin kardesim cok cok saolun ins hersey diledigimiz gibi gider Allah hepimizin yar ve yardimcisi Olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
vlaardingendeysen rotterdama yakinsin. rotterdam da cok Turk kuaforu var. gidip is konusunda konusabilirsin. musterileri de genelde Turk oldugundan dili problem etmezler.
selamlar
Leonardo
selamlar
Leonardo
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: YOZGAT
- Yabanci_Ulke: UTRECHT
adamim hosgeldin bir zenci san birsey derse bilki kufur ediyor sende ona et
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
merhaba yaram kardes hayırlı olsun sımdıden..bende nl deyım 2 hafta oldu gelelı. benım vızem d vızesı..polıse gıttık buraya gelmenıze gereek yok dedı..ınd yı aradık.. bana 6 eylule randevu verdıler ve oraya gıdınce yarım saat ınce de beledıye benı alcakmıs...ayrı ayrı randevu almadık..senınkı nasıl oldu ıslemerın anlatırmsın