Belçika'da oturum
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika-Antwerpen
Re: Belçika'da oturum
23 Temmuz 2010 İKS evrak teslim
26 Temmuz 2010 Konsolosluk mülakat
29 Temmuz 2010 Vizeli pasaportum elimde
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Savciliga basvuruyorsun , durumuna gore yonlendiriyorlar . Ve konu uzerinde deneyimli olana sevk ediyorlar .Ucret kismi nasil boyle bilmiyorum, esimde ilgilenemiyor bizim ikizlerden biri hasta onlardan basini kaldirmiyor.Heralde maasin asgari ucret olmali.Maasin fazla ise o oranda para oduyorsun.Sen daha basvuru yapmamissin yapana kadar cozulur hem esinde Belcikali imis.Hic tasalanmana gerek yok .
Bizim Avukat hanim cok genc fakat cok hirsli birisi . Aile birlesimi konularinda uzmanmis. Bir firsatini bulursam onada sorarim.
Selam,
Bizim Avukat hanim cok genc fakat cok hirsli birisi . Aile birlesimi konularinda uzmanmis. Bir firsatini bulursam onada sorarim.
Selam,
-
- Mezun-BE
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Saol kardes . Soguk kapmislar.Yavrulara kavustuk diye her aksam parka cikardim ama serin oluoyr,millette ikiz cocuk gorunce kucagina aliyor seveyim diyor ne battaniye ne bir ortu var, kucuk bir balkon-bahcemiz var plastikten havuz,sezlong falan kurdum oynasinlar diye sifayi kapti biri .Buranin havasi memlekete benzemiyor.Birgun asiri sicak birgun bereket durmuadan yagiyor .
Biri kapinca oburude kapiyor .Bizim hanim 2004 te Pakistanda Hastanede calismisti deprem oldugunda
Allahtan anliyor bu hemsirelik islerindende sikinti olmuyor .Allah korusun acil birsey olsa adamin eli ayagina karisiyor.Ne hastane biliyorum ne yol yordam .
Su oturum isi bir hallolsada ne kursu ne okulu varsa gidecegim .Ogrenmek lazim buralari.
Siz daha dikkatli olun .Buralar yavas yavas soguyor .Kizimiza opucukler .
Geceleri bol bol ninniler
Biri kapinca oburude kapiyor .Bizim hanim 2004 te Pakistanda Hastanede calismisti deprem oldugunda
Allahtan anliyor bu hemsirelik islerindende sikinti olmuyor .Allah korusun acil birsey olsa adamin eli ayagina karisiyor.Ne hastane biliyorum ne yol yordam .
Su oturum isi bir hallolsada ne kursu ne okulu varsa gidecegim .Ogrenmek lazim buralari.
Siz daha dikkatli olun .Buralar yavas yavas soguyor .Kizimiza opucukler .
Geceleri bol bol ninniler
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
arkadaslar benım esım turk vatandası ya.dılıne gıtse sertıfıkasını alsa.belcıka vatandaslıgına gecebılırmı?bıde baska ne yapması gerekır?
-
- Mezun-BE
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
anladım atabılgın sagol.bısey daha sorım.esı belcıka vatandası olmayanlar 5 sene sonra vatandaslık alıyoya o bızlerede gecerlımı sımdı.cunku daha kanuna konmamıs