aile birleşim vizesi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika-Antwerpen
Re: aile birleşim vizesi
23 Temmuz 2010 İKS evrak teslim
26 Temmuz 2010 Konsolosluk mülakat
29 Temmuz 2010 Vizeli pasaportum elimde
26 Temmuz 2010 Konsolosluk mülakat
29 Temmuz 2010 Vizeli pasaportum elimde
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: belcıka chatelet
arkadaslar 27 07 2010 tarihinde karar verilmis ek evrak istenmesine dofide oyle yaziyo.iksyi aradim oyle bisey yok dediler olsaydi biz size haber veriridik dediler,sonra bana ayni gun tel geldi cocugnuzun saglik raporunu cikartin gonderin diye bende dun ankaraya gittim cikarttim gonderdim.acaba boyle durumda olanlar nekadar daha bekledi.vizeniz ne zaman cikti.4aydir bekliyorum,vize beklerken ek evrak istediler,
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Sude bu noktadan sonra dikkati elden birakmazsaniz bence 3-4 haftaya Vizen cikar .
Ek evrak bana, neticeye bagladik ama su konuda emin degiliz, bir kontrol edelim ,anlamina geliyor .
Insallah iyi haberler alirsin .
Ek evrak bana, neticeye bagladik ama su konuda emin degiliz, bir kontrol edelim ,anlamina geliyor .
Insallah iyi haberler alirsin .
-
- Beginner
aman 3 4 hafta deme,cok uzun sure,1 ay daha demek,ek evragida gonderdim bakalim bugun ellerine gecmistir,esimde dofiyi aricak,3 4 gun sonra,bu ne yaa.birine 4 gunde veriyolar birine yil bile oluyo bu haksizlik,insan ayrimciligi,saglik raporunu benden istiyolar ama vatandasindan istemiyolar.bu ne bicim is
-
- Beginner
seytan diyoki vizayi alinca ac konsolosluga dofiye agzina geleni soyle.cok afedersiniz ama usandirmak icin 8 aydir ellerinden geleni yaptilar,
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Beginner
arkadaslar pasaport ups e teslim edilmis,bugun gelecekti hala gelmedi,sizlere saat kac aralari geliyodu
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
bence vize geliyo sude.hadi hayirlisisude erik yazdı:arkadaslar pasaport ups e teslim edilmis,bugun gelecekti hala gelmedi,sizlere saat kac aralari geliyodu
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Beginner
geldi zeyna sonunda cok sukur,ama acil bilet bulmamiz lazim,tum donusler bu haftalarmis,kayseriden bruksele tum dolu,baska nereye inebilirim,esim bakti ama tek bruksele inislere bakti,baska nereye inebilirim,bide internetten nasi bakabilirim,