15GÜN İCİNDE VİZEM GELMEZSE İNTİHAR EDECEM. RABBİM ŞAHİT

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Re: 15GÜN İCİNDE VİZEM GELMEZSE İNTİHAR EDECEM. RABBİM ŞAHİT

Mesaj gönderen ortakoy »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

son_um_sun yazdı:kımsenın psıkolojısını bozmak ıcın bolye bır konu baslıgı acmıyorum .ve bu yuzden burda bulunan arkadaslrın psıkolojısını bozacagım ıcın herkesten ozur dılıyorum.ve herkezın bu anlamda haklarını helal etmesını ıstıyorum.

benı kımse tanımıyo bende burda bulunan kımseyı.kısacası oldugum durumu anlatmak ıstıyorum.5 senelık evlıyım. esımın ben askerdeyken aılemle olan proplemlerı dolayısıyla dogdugu ulkeye belcıkaya yolladım. ıkı tanede cocugumu yoladım. esımı kacırdıgım ıcın aılesıyle aramda problemlerım vardı.esım 1 seneden berı cocuklarım la beraber yurtdısındalar.ve 2 ay once aıle bırlesımınden bana ıstek yaptılar.ama hersey bukadarla bıtmedı.olmadık yerde olmadık sekılde esımın tavıalrı ıle karsılastım.bana karsı soguk olması. bana karsı yaptıgı kelımler.BENI ALTATTGINI DSUNUYORUM.BUNU HISEDIYORUM.BUUN FARKINDAYIM.CUNKU OKADAR UZKA OLDU BANA.VE BUKADAR BASIT BIR YOL SECMIS GIBI.COCUKLARA AILESI BAKIYO .CALISIYO.VE OLMADIK SORU ISARETLERI BIRAKIYO KAFAMDA......

BEN 15 GUN SURE KOYDUM KENDIME VE BU SURE ICERSINDE ISLEMLERIM GERCEKLESMESSE CANIMA RABBIMIN HUZURUNDA YEMIN EDIYORUM KIYACAM.COCUKLARIMIN OZLEMINDEN KAFAYI YEDIM.GETIRMEYE GETIRMEDILER 1 SENEDEN BERI. KIMSENIN BASINI AGIRTMAK ISTEMIYORUM.

BUNU BURADA KONU ETMEMIN BIR ANLAMI YOK. AMA SADECE SUNU DEMEK ISTIYORUM.KOCASINI BEKLEYEN YADA KARISINI BEKLEYEN ARKADASLAR ALLAH YOLLARINDA ONLARI BEKLESINLER.KIRLENMIS BIR BEDENIN TASIDIGI YUREKLE ONLARI BEKLEMESINLER.5DAKKALIK VUSLATLARIN PESINDE BEKLEMESINLER GELENINI.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAHA EMANET OLUN....
Ben bugun Hollandaya gittim ,kendim Belcikada yasiyorum .Benim tuzum kuru .Ben hic sikinti cekmedim , hicte cekmiyorum , hayatimda hersey tikirinda , ben 1 gunde vize aldim , 1 haftada kartimi aldim , ertesi gun ise basladim ,hic derdim tasam kotu gunum olmadi .
Benim kaynanam bu cocuk bagislanan kurum var biliyor musun , orda calisiyor .Cocuk esirgeme kurumunda . Anasiz babasiz cocuklar var orda .Birde terkedilmisler var. Orda oynuyorlar , yikiyorlar , altlarini temizliyorlar , gezdiriyorlar.Buyukleri egitiyorlar.. Ben bugun oraya gittim . Ister inan ister inanma benim 2 tane cocugum 11 tane taksidim , 2 tane irkci patronum var aldigim para 1200 lira ,550 euroluk oyuncak aldimda gittim .Tabi benim tuzum kuru , zengin cocuguyum ben , hayattimda hic calismadim , hic kicimi kaldirmadim , hep rahat icinde yasadim .
Kaynanam dedi ki , bu cocuklar 18 yasina gelince ya uyusturucu muptelasi oluyor , ya genelevde calisiyor . Iste o noktada biz karisamiyoruz , hayat onlara o zaman basliyor..
Ne kadar uzuluyorum bilemessin . Sabi yetimler , kimsesizler , terkedilmisler ..Ne kadar kotu bir hayat onlari bekliyor .

Git oldur kendini , onlarin sonuda oyle olsun . Mezarda rahatlarsin hem , Kesin cennete girersin, cocuklarinida hep yaninda gorursun .Kesin .

igılbigıl
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kırsehır
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen igılbigıl »

ozgurk
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen ozgurk »

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Arkadasim silkelen kendine gel...
Intihar neyi halleder...

Sen oldun ne cozulecek hic birsey...
Ama sen olunce ne olacak biliyormusun..

Arkandan sana lanet okuyan iki cocuk...
Cunku zayif bir baba olarak anilacaksin ve iki masum yavruyu babasiz buyumeye mahkum edeceksin...

Elbetteki durumun zor. Yasamasakda anlamak kolay..
Yapilacak sey mucadele edeceksin... Esin icin olmasada cocuklarin icin...

BIZ DILOGREN AILESI OLARAK EN COK SENIN ICIN DUA EDEBILIRIZ,,

Allah Hakkinizda hayirlisini versin :geek:
Cocuklariniza en kisa zamanda kavusmasmayi nasip eylesin :geek:
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

son_um_sun
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sakarya
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen son_um_sun »

beım cocullarımı bana yollasalar hıcbırınle ısım olmaz ama cocuklarımı bana koz kullanıyolar.
ıyı degılım gercktenm ıyı degılım. amacım burda bedavadan bır konu yaratmak degıl.artık ayanacak gucum kudretım kalmadı.
bıttımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

uzun zamandir giremiyorum net yok evde suan.bi firsat gorumcemden girdim siteye konuyu gorunce sok oldum.arkadasim allah yardimcin olsun oncelikle ama pes edersen cocuklarin ne olcak.ben mucadeleyi birakma derim.eninde sonunda kavusacaksin yavrularina eminim bundan.rabbim yar ve yardimcin olsun ...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

RE26
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: eskisehir
Yabanci_Ulke: belcika-oudenaarde

Mesaj gönderen RE26 »

intahar edersen serefli adammi olcaksin? yoksa serefsiz babami demesi kolay fln demeyin sakin yuzlerce binlerce insan var senin durumunda ve daha beter durumda cozum intiharsa dunyada insan kalmazdi kendine gel biraz 100de100 eminde degilsin bir ihtimale kurban verceksin kendini

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön