Vizem Cikti .! Nevilen
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belçika
Re: Vizem Cikti .! Nevilen
kardesım cok sevındım hayırlı olsun.sende aramıza hos geldın.ıkızler buyudu mu?:)))hadı gelde goruselım daha mangal yakıcaktık bılıyorsun.cok sevındım hayırlı olsun ınsallah.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Ferhat hangi sehirdesin sen ? Ozelden numarayani biraksana . Ben Antwerpendeyin , Hoboken 'de .
Turk elciligine 5-10 dakika uzakta bizim ev. Gittiysen o bolgeyi biliyorsundur .
Sen hangi sehirdesin bilmiyorum , Anversteysen mutlaka haberleselim , baska yerdeysende gelirim ben yanina, yakinda ehliyeti verirler heralde . Elcilige falan gelirsende haber ver , misafir ederim seni .
Turk elciligine 5-10 dakika uzakta bizim ev. Gittiysen o bolgeyi biliyorsundur .
Sen hangi sehirdesin bilmiyorum , Anversteysen mutlaka haberleselim , baska yerdeysende gelirim ben yanina, yakinda ehliyeti verirler heralde . Elcilige falan gelirsende haber ver , misafir ederim seni .
- muzaffer
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen/Noord
hosgeldin nevilen aramiza bende antwerpen noord dayim
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
bende bu sıteye uye oldum asagı yukarı herkesın nıkını tanır oldum nevılen kardes adına cok sevındım benım anlayamadıgım senın ıslemlerın nıye bu kadar uzun surdu valla korkmaya basladım bende evrakları 7/12 de verecegım valla ıcımde bı korku var bakalım hayırlısı
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Benim Vize islemlerim uzun surmedi . Ilkinde 4 ayda ikincide 3.5 ucuncude 3.5 ayda sonuc aldim .
Yani normal bekleme suresi bunlar .Basvurularim kabul olmadi uzun surmesi ondan .
Bazi arkadaslar 9 ayda bazilari 10 ayda cevap aldi .
Birde benim esim NL Vatandasi idi . Belcikali yada Belcikada yasayan bir Turk degildi .
Boyle olmus olsaydi belki daha kisa surerdi cunku Belcika Hollandalilarin Belcikaya Aile Birlesimi icin goc ettiklerini biliyor bunun icin surekli caydirma sorunlari cikartiyordu ..Hala oyle .
Kac yil ugrastim hala anlayamadim ben bu isleri . En son basvurum beni sok etti . Ne ek evrak istediler,ne randevu istediler , ne maas kagidi, ne kontrat ,ne polis geldi . Vizemi verdiler .
Normalde 6 ay suren oturum Kartimi 2 ayda aldim .Ben 4 aydir burdayim , sansim yaver gitmeseydi hala Oturum bekliyor olacaktim . Allah size sabir versin , ben bu 2 yili nasil gecirdim bir Allah biliyor .
Hatirladikca moralim bozuluyor .
Yani normal bekleme suresi bunlar .Basvurularim kabul olmadi uzun surmesi ondan .
Bazi arkadaslar 9 ayda bazilari 10 ayda cevap aldi .
Birde benim esim NL Vatandasi idi . Belcikali yada Belcikada yasayan bir Turk degildi .
Boyle olmus olsaydi belki daha kisa surerdi cunku Belcika Hollandalilarin Belcikaya Aile Birlesimi icin goc ettiklerini biliyor bunun icin surekli caydirma sorunlari cikartiyordu ..Hala oyle .
Kac yil ugrastim hala anlayamadim ben bu isleri . En son basvurum beni sok etti . Ne ek evrak istediler,ne randevu istediler , ne maas kagidi, ne kontrat ,ne polis geldi . Vizemi verdiler .
Normalde 6 ay suren oturum Kartimi 2 ayda aldim .Ben 4 aydir burdayim , sansim yaver gitmeseydi hala Oturum bekliyor olacaktim . Allah size sabir versin , ben bu 2 yili nasil gecirdim bir Allah biliyor .
Hatirladikca moralim bozuluyor .