sabreden dervis ......

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
rosem
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: bodrum
Yabanci_Ulke: belcika , bruxelles

sabreden dervis ......

Mesaj gönderen rosem »

Sabirsiz falan degilim, ama olmuyor cok zor, esim dokumanlari 9 kasim'da verdi ertesi gun 10kasim'da mulakata girdi, ogun bugun hic bir haber yok, dofidede bir sey gozukmuyor...
Ben hala inananmiyorum 21 asirda yasiyoruz, esler birbirlerinden uzakta yasama mecburiyetinde ve bazilarin kararlirayla birlesebilirler veya birlesemezler, insan haklari diyorlar nerde? herhalde boyle durumlarda gecmiyor.....
Allah'im sen sabir ver, zaten esim buraya gelmek istemiyor, ben ise vatanima donemem cocuklarim burda, ne celiskidir.....

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: sabreden dervis ......

Mesaj gönderen nevilen »

Haklisin kardes , bu islere akil sir ermiyor . Fakat sen dua et o ulkeye basvuru yapiyorsunuz. Sizi zorlayacak hicbirsey yok . Sadece yasamak , gecim icin calismak , yasamak icin bir ev lazim.

Digerleri ne yapsin . Baska ulkelerden bilmedikleri yerlere goc edenler , aylarca yillarca ugrasanlar ..
Dil kursu , sinavi , parasi , kontrati , maasi ....

Dua et Belcikadan basvuruyorsunuz , Hollanda olsa ne olcakti .?

Selam .

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

Kardes bu sitede oyle sabreden dervisler varki, yahuu dur daha kac gun olmus. :)) Tez zamanda ins haberine kavusurdun, Allah yardimciniz olsun..

rosem
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen rosem »

Evet haklisiniz, sabredmek zor, nederlands arkadasin dedigi gibi oyle sabredenler varki... onlar zaten ERMIS statusune ulasmistirlar...
Allah hebimizin yardimcisi olsun..
Saygilar..

Kullanıcı avatarı
yilmaz34
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belcika_zellik

Mesaj gönderen yilmaz34 »

ya gercekten hapis hayati gibi insani yıldırmaktan baska bısey dusunmıyolar.ins herkes sevdıgıne kavusur tez elden valla ben dayanamıyorum
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen nederlands »

Allah sevdiginize kavustursun , zulum gibi birsey..

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

BULENTBJK
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke:

Mesaj gönderen BULENTBJK »

ARKADASLAR SU AN BEN BELCIKADAYIM; ESIMLE BERABER EV ARAMAKTAYIZ INSALLAH BIR KAC GUNE EV BULURUZ; BEN BURAYA C MULTI VIZA SI ILE GELDIM. BENIM YAPMAM GEREKEN BELEDIYEYE GIDIP FORMUL A VE FORMUL B YI VERMEKTI SADECE; SIZDEN FORMUL A VE FORMUL B YE APOSTIL ISTEDILERMI? EVI NERDEN TUTARSAK TUTTUGUMUZ SEHRIN BELEDIYESINE MULAKAT ETMEK ZORUNDAMIYIZ?

not:lutfen iletilerinizde kucuk harf kullaniniz sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullanabilirsiniz cunku site kurallari geregince iletinin tamaminin buyuk harfle yazilmasi yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar,tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...

rosem
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen rosem »

ortakoy arkadasa....
Sizin adiniza coook sevindim, rabbim tabiki herseyi iyi bilir, insallah geride kalanlarinda bir an once vizesi cikar.....

Kullanıcı avatarı
ortakoy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda
İletişim:

Mesaj gönderen ortakoy »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön