Sonunda Belcika arkdaslar
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
Sonunda Belcika arkdaslar
buraya geleli yakalisk bir hafta on gun oldu geldikten sonra belediyeye kayit oldum noelden sonra otorum vericekler sanirim tatil girdi araya halen viye bekleyen arkdaslar var allah yardimciniy olsun arkdaslar.sorunsuy geldim farkli bi dunya gercekten alismya calisiyorum....
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Sonunda Belcika arkdaslar
Volkan kardes hosgelmissin,,Allah esinle saglikli mutlu bir yeni yil nasip etsin ,,Alismak zaman alir ,, Hollanda epey soguk ve kar daha kalkmadi,, heralde Belcikada oyledir,, tabi Turkiyede bahar havasi vardi buraya gore,, Allah kolaylik versin,
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
hosgeldin arkadasim benimde geleli 15 gun olacak ama ben daha onceden burda 10 ay kalmisligim var. hangi sehire geldin ben mons ta yim. esimle beraber burda duzeni kurmaya calisiyoruz ama burda isler gercekten cok yavas isliyor. ilk once bir araba alalim dedik aldik ama sigorta icin adres gerekiyor annesinin evinde kaliyoruz su an burayi gosterdik. polis gelip kayit yapmasi lazim sonra kiralik ev ariyoruz. ama arabasiz bisi yapilmiyor. allah ayirlisini versin
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Yeni hayatinda basarilar dilerim arkadasim. Hersey gonlunce olsun.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika brksl
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
saolun arkdaslar dediginiy gibi yavas isliyor isler gercekten.ve cok soguk var burada.alismak yaman alicak gercekten......allah herkesin gonlune gore versin ve bir an once alsirsiniy vizeleriniyi ins
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: