ARKADASLAR YARDIM (dofideki dosya durumum)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ESKISEHIR
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: ARKADASLAR YARDIM (dofideki dosya durumum)
bunlari tatili bitmedimi daha yav
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Prosedurde ,esin Belcika Vatandasi ise 1-2 haftaya sonuc cikiyor ( Ortalama) , Esin Turk Vatandasi ise 3 ay tutyor ( ortalama) . Fakat her ayrinti zaman ekliyor .Ornegin kacinci evlilik,ornegin cocuk var mi , ornegin is durumu vs.. vs..
Ben sunuda soyleyeyim , Belcika diger ulkeler gibi degil .Yani Almanya yada Hollanda kadar zor degil. Bu ulke icin sartlari tamamlarsan mutlaka Vizeni aliyorsun. Ben kac kisi ile tanistim ,Baska ulkelerden gocenler (ben gibi) defalarca baska ulkeden red alip Belcikaya gelen ve basvuran ve Vizesini alan..
Belcika icin sadece dikkatli olmak gerekiyor .Dikkat ve sabir ..Yani elinde sonunda Vize veriyorlar .
Ilk denemede olmaz,2.. 3.. 4.. Ama aliyorsun . Ben ugrasipta alamayan tanimadim daha .
Caymamak ,pes etmemek lazim .
Kolay gelsin kardes ,bak ben 2 yil ugrastim .
Ben sunuda soyleyeyim , Belcika diger ulkeler gibi degil .Yani Almanya yada Hollanda kadar zor degil. Bu ulke icin sartlari tamamlarsan mutlaka Vizeni aliyorsun. Ben kac kisi ile tanistim ,Baska ulkelerden gocenler (ben gibi) defalarca baska ulkeden red alip Belcikaya gelen ve basvuran ve Vizesini alan..
Belcika icin sadece dikkatli olmak gerekiyor .Dikkat ve sabir ..Yani elinde sonunda Vize veriyorlar .
Ilk denemede olmaz,2.. 3.. 4.. Ama aliyorsun . Ben ugrasipta alamayan tanimadim daha .
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- Mezun-BE
Volkan , sen ne icin buraya gelmek istiyorsun bilmiyorum . Kesinlikle kimseye neden gelmek istiyorsun demiyorum .Bunu sorgulamaya kimsenin hakki yok , herkesin kendine gore bir sebebi vardir.
Fakat gercekten amac buraya gelmek ise ( sebebi ne olursa olsun) sabretmek lazim . Bende cocuklarimin dogumuna gelemedim . Bu forum bu zulmu cekenlerle dolu..Belki sende gelemessin .Belki is icin sikinti yaparlar .Belki yapmazlar ...
Sikinti yaparlarsa , beklersin .Ugrasirsiniz , vakit gecer fakat eksiklikleri giderirsiniz ve ailenin yanina gidersin.
Insallah sorun yapmazlar , fakat herseye hazirlikli ol , guclu ol .Yoksa bu deliler insani gercekten deli eder.
Fakat gercekten amac buraya gelmek ise ( sebebi ne olursa olsun) sabretmek lazim . Bende cocuklarimin dogumuna gelemedim . Bu forum bu zulmu cekenlerle dolu..Belki sende gelemessin .Belki is icin sikinti yaparlar .Belki yapmazlar ...
Sikinti yaparlarsa , beklersin .Ugrasirsiniz , vakit gecer fakat eksiklikleri giderirsiniz ve ailenin yanina gidersin.
Insallah sorun yapmazlar , fakat herseye hazirlikli ol , guclu ol .Yoksa bu deliler insani gercekten deli eder.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
benim oraya gelmekteki amacım ailem için karım ve çocugum için çabalıyorum
-
- Mezun-BE
Bunu sormadim ,kimsede soramaz.Kimseyede aciklamak durumunda degilsin .
Ben amacin ne ise , ona ulasmak icin sabirli ve dikkatli ol demeye getirdim .
Kolay gelsin .
Ben amacin ne ise , ona ulasmak icin sabirli ve dikkatli ol demeye getirdim .
Kolay gelsin .
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ESKISEHIR
- Yabanci_Ulke: belcika
nevilen kardesim oncelikle bilgilerinden dolayi sana tesekkur ederim esim belcika vatandasi daha once belcika vatandasi biriyle evlilik yapmis benim ilk evliligim esim calisiyo ailesiyle birlikte kaliyornevilen yazdı:Prosedurde ,esin Belcika Vatandasi ise 1-2 haftaya sonuc cikiyor ( Ortalama) , Esin Turk Vatandasi ise 3 ay tutyor ( ortalama) . Fakat her ayrinti zaman ekliyor .Ornegin kacinci evlilik,ornegin cocuk var mi , ornegin is durumu vs.. vs..
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
bu mektubu alan volkan kardes vardi 2,5- 3 hafta sonra cevabi gelmisti , ben oyle hatirliuorum,, ama kisiden kisiye degisiyor, Allah sabir versin