Ehliyet almaya karar verdim yardimlarinizi bekliyorum

Teori,Direksiyon,Sinav Tecrubeleri ve Alistirma Yapmak icin Programlar

Moderatörler: sansli, xmultecix

CanDost
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda

Ehliyet almaya karar verdim yardimlarinizi bekliyorum

Mesaj gönderen CanDost »

Arkadaslar acilan basliklari kontrol ettim yalniz hepsi eski basliklar 2008 , 2009 aradigim konulari bulamadim, neyse ehliyet sinavina girmeyi dusunuyorum turkiyede ehliyetim vardi 1999 da almistim 5 yildir hollandadayim ehliyete ihtiyac duymadim bisiklet isimi goruyordu :) artik karar verdim buradanda ehliyet almaya arac kullanma konusunda iyiyim, gecen ay Almanya, italya, Avusturya turu yapmistim ehliyetin yok nasil yapiyorsun yaptim iste buda bir delilik :) yani kullanma konusunda SIKINTIM yok yollari levhalari yol akislarini iyi biliyorum simdi sizlerden istedigim yardim konusu ise bu Teori sinavi icin nelere calismam gerekiyor herhangi bir cd bulabilecegim bir yer adres varmi acaba birde ogrenmek istedigim sey teori sinavina girmek icin herhangi bir surucu kursuna bagli olmak gerekiyormu? ornegin benim dusuncem ilk once teori sinavini alip ondan sonra bir surucu kursunda 3 veya 5 surus ders almak tercubelerinizi ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim rabbime emanetsiniz.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Ehliyet almaya karar verdim yardimlarinizi bekliyorum

Mesaj gönderen sansli »

CanDost yazdı:Arkadaslar acilan basliklari kontrol ettim yalniz hepsi eski basliklar 2008 , 2009 aradigim konulari bulamadim, neyse ehliyet sinavina girmeyi dusunuyorum turkiyede ehliyetim vardi 1999 da almistim 5 yildir hollandadayim ehliyete ihtiyac duymadim bisiklet isimi goruyordu :) artik karar verdim buradanda ehliyet almaya arac kullanma konusunda iyiyim, gecen ay Almanya, italya, Avusturya turu yapmistim ehliyetin yok nasil yapiyorsun yaptim iste buda bir delilik :) yani kullanma konusunda SIKINTIM yok yollari levhalari yol akislarini iyi biliyorum simdi sizlerden istedigim yardim konusu ise bu Teori sinavi icin nelere calismam gerekiyor herhangi bir cd bulabilecegim bir yer adres varmi acaba birde ogrenmek istedigim sey teori sinavina girmek icin herhangi bir surucu kursuna bagli olmak gerekiyormu? ornegin benim dusuncem ilk once teori sinavini alip ondan sonra bir surucu kursunda 3 veya 5 surus ders almak tercubelerinizi ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim rabbime emanetsiniz.

oncelikle sitemize hosgeldin arkdsm,,,soruna gelince teoriyi usulunce ogrenmek istersen sinavda cikan sorulardan benzerler ornekler derledikleri bi cd var bullet diye biyer var teori kursu veriyo 1 hafta sanirim ama kursa gitmek istemem dersen yine ordan cd temin edebilir ve bilgisayarinda calisarak kendini hazir hissettiginde sinava girebilirsin...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman

Mesaj gönderen nederlands »

Can dostu, hosgeldin oncelikle, teori examen icin rijschool a gitmen gerekli degil cbr nin sitesinden kendine yakin bir subeden examen reservering yapabilirsin, bu sinav 1 sene gecerli oluyor, istersen teori sinavina turkcede girebiliyorsun , araba yetenegin olduguna gore cevrende varsa ders veren konus bir kac ders aldiktan sonra praktijk examen yaparsin, kolay gelsin

CanDost
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir

Mesaj gönderen CanDost »

Eyvallah canlar tesekkur ederim bilgileriniz icin.

“Hollandada Ehliyet Sinavi,Ehliyet Degisimi” sayfasına dön