vizeye basvuralı nerdeyse 4 ay oldu.daha 6 ay beklersizin de
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Belçika/Sint-Niklaas(Antwerpen)
Re: vizeye basvuralı nerdeyse 4 ay oldu.daha 6 ay beklersizin de
ben seni anladim kardes o 12 saat konusunuda biliyorum sadece bir gun calismis olmasi gerekiyor eskiden calismisligi varsa tabiki daha sonra dop hakkini elde edebilir hasta kalmak istiyorsa belcikada 6 ay calismasi gerekir ilerki zamanlarda hasta kalmasi gerekirse bu defada 1 ay calismasi lazim
-
- Mezun-BE
bak kardes daha oncede yazdim sana her sehirde ocmw sosyal yardimlasma kuruluslari var belediyeye bagli olarak calisiyorlar burada sana kesin is verirler 1 yillik sozlesmeli ozamanda aylik 1200 euro maas alirsin sen beni dinle ilk firsatta bir randevu al oraya basvuru yapan bir cok kisiyi taniyorum durumunu oldugu gibi anlat hic cekinme eminim icinde bulundugun durumdan kisa zamanda kurtulacaksin Allah yardimcin olsun...
-
- Mezun-BE
aykan kardes yazdigin tum iletileri okudum durumun zor Allah yardimcin olsun ayni seyleri zamaninda bende yasadim omrumden omur gitti gayri resmi yollarmi dersen herseyi denedim bir sekil geldim belcikaya sana birsey soylemek istiyorum turkiyede herzaman bir ikinci kapi vardir sana tavsiye etmem ama idealin ugruna bazi seyleri goze alacaksan sinirlari zorlayacaksin su an icin sadece bekle kardesim sabret Allah buyuktur
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika brksl
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
aykan kardesim dofide isleme ne zaman alinmis dosyan sitede yada aradiginda ne tarih veriolar o tarihten itibaren saymak lazim insss sansin bol olsun bi an once cvp alirsin hatirladigim kadariyla ikinci evliliginizdi bide maas bordrosunu belcika vatandaslarindan istemiolar bende senin gibi ekimde basvuru yapmisti halen bi cvp yok burda islemeler cok yavas ilerliyo kiminin dosyasi aninda gonderiliyo buraya kimininkide bekletiliyo bos nedenlerden ondan sonra gonderiliyo gonderildikten sonra bide burda bekletiliyo isleme alinmadan anlican bosuna zaman kaybettiriyolar
- Bluue
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Turkiye-Manisa-Izmir
- Yabanci_Ulke: Belcika-Antwerpen simdi NL- Amstelveen
sevdalim03 yazdı:aykan kardesim dofide isleme ne zaman alinmis dosyan sitede yada aradiginda ne tarih veriolar o tarihten itibaren saymak lazim insss sansin bol olsun bi an once cvp alirsin hatirladigim kadariyla ikinci evliliginizdi bide maas bordrosunu belcika vatandaslarindan istemiolar bende senin gibi ekimde basvuru yapmisti halen bi cvp yok burda islemeler cok yavas ilerliyo kiminin dosyasi aninda gonderiliyo buraya kimininkide bekletiliyo bos nedenlerden ondan sonra gonderiliyo gonderildikten sonra bide burda bekletiliyo isleme alinmadan anlican bosuna zaman kaybettiriyolar
Aynen size katiliyorum bende ayni sekilde 4 ay oldu burada ve esimden calisma zorunlulugu istediler... Bizde yilmadik ve savastik en sonunda bunlarin prosedur ve kanun kitabindaki maddeleri bulduk ve esimin calisma zorunlulugu olmadigi kanaatine varip centraal lokete tekrar gittik... Ve ongorulen maddeyi kendilerinden okumalarini istedik ama hicbiri okumaya yanasmadi en sonunda esimde bende dayanamayip agiz kavgasina basladik ...Sonuc mu ?
yumrugunu masaya vurmazsan seni eziyolar burda ve gorulen o ki madde neyi gosteriyosa onu yapacaklarini en sonunda kabul ettiler. Simdi bizim yapmamiz gereken polis kontrolunu beklemek ve polisin bize kontrol belgesi ile bir forum aracilgi ile verilen formu doldurup tekrar centrall lokete gittigimizde benim oturumumu da vereceklerini soylediler...
Sabir herseyin basi sabir ama insaninda bi sabri var... Bazi yerde de ezikligini gordukleri zaman daha cok geliyolar usutune senden daha cok sey bekliyolar ; fakat su ki on gorulen yasalarda ne varsa onlari yapmalari gerekirken insanlari baska yollara sevk etmeyi cok iyi biliyolar...
Simdi bekliyoruz ev polis kontrolunu insallah bundan sonrasinda bi problem bir puruz cikarmazlar umudumuz bundan yana cunku 4 ay icinde bende esimde harap olduk...
Hakli isen seni haksiz cikartiyolar ama bazi yerdede agirligini koymak ise yariyo...
Allah herkesin yardimcisi olsun...
20/08/2010 AileBirlesim basvuru
1/10/2010 NL'deyim > 7/10/2010 BE'deyim
15/11/2010 Mulakat tarih belgesi
25/01/2011 Esim mulakata girdi ve 5aylik oturum
12/04/2011 5 aylik oturum kartim
12/09/2011 Mutlu son!!! 5 yillik oturumum elimde
1/10/2010 NL'deyim > 7/10/2010 BE'deyim
15/11/2010 Mulakat tarih belgesi
25/01/2011 Esim mulakata girdi ve 5aylik oturum
12/04/2011 5 aylik oturum kartim
12/09/2011 Mutlu son!!! 5 yillik oturumum elimde