ev olmamasından dolayı vize cıkmıyor olabilir mi?*
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika brksl
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: ev olmamasından dolayı vize cıkmıyor olabilir mi?*
kardesim icini ferah tut zaman uzadikca sikinti ediyosun bence cunku bende cvp bekliyorum gercekten neler dusunebilecigini anliyorum ama esin egerki belcika vatandasiysa ev yeterlilik belgesi zaten yok belcika vatandasi degilse eger gerekiyordu o belge ama vizeye muracat etmeden once aliniyodu oda yeni kanunlara gore artik onlar icin de gerekmiyo bence onla alakali degil sadece bosu bosuna zaman erteliyolar 4 ay gunleri var ya ins bi an once hayirli bi cvp alirsiniz
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
kardesim oncellikle gecmis olsun allah cumlemize saglik sihhat versin herseyin hayirlisi bu zaman da gecer ama gecerken de bizden biseyler goturmesin en onemlisi oyle veya boyle gecmek zorunda lutfen rica ediyorum arkadaslar birbirimizi kendimizi fazla yipratmayalim nasil olsa hersey Allahin dedigine variyo Allahim herkesin sikintisini kendisi gidersin kolaylastirsin
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
kardes senin yasadigin o duygulari bende yasiyordum bi aralar herseyi dusunup olmicak seylerden kendime sorun yasatiyordum...acaba surda mi burda mi yanlislik yaptim diye kendi kendime kurutu yapiyordum.....sahte birseyler yoksa alirsin vizeni sikma canini hersey gercekten sabir biliyorum soylemesi zor ama yapicak gercekten birsey yok ben vizemi 2 ay on gunde aldim bana iki sene gibi geldi belirsizlik mahfediyor insani allah vize bekleyenlerin yardimcisi olsun
-
- Mezun-BE