arkadasim evin kucuklugu buyuklugu bunlari pek enterese etmiyo orda sizin kalabileceginiz size ayrilmis 1 oda olsun kafi. bu arada Turkiyeden gelenler icin bunu anlatmak cok zor ama malesef burda buyuk ev bulmak cok zor yani tum evler kucuk burda. hollanda belcika ayni hele evli ve iki kisi yaziycaksan sana 45 50 metrekare ev yeter diyorlar garip bi yer. oyle misafirlik nedir bilmedikleri icin pek gitgel yapmadiklari icin zaten disarda yerler. evlere pek onem vermemisler. sen hele gel gor birde yakindan evlerin ne kadar eski oldugunu sanarsin ki yakinda tarihi eser olcak. acik mutfaklar yada neyi nereye koycagini bilemedin ayri mutfaklar yani bir bosluk var oraya camasir makinesini mi buzdolabini firinini mi yoksa bulasik makinesimi koysan karar veremezsin kimi insanlarin buz dolaplari ayri odada. vede azimsanmiycak kadar sayida banyo mutfagin icinden geciyor. kimi banyolar 2 metre kare. kimi mutfaklar 4 metre kare. odalar labirent gibi bi odaya girmen icin once oteki odaya girmen lazimdir falan filan.
lafin ozu bunlar eve pek bakmiyorlar. bu arada bu dedigim evler hollandada ozellikle gordugum evler . belcikada pek ev gormedim ama cok farklari olcaginida sanmiyorum. ben belcikada oturuyorum benim evimin banyo tuvaletine gitmek icinde once mutfaga girmeniz gerekiyor.
ev olmamasından dolayı vize cıkmıyor olabilir mi?*
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika brksl
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Re: ev olmamasından dolayı vize cıkmıyor olabilir mi?*
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Ozl , bu ev hakkindaki yorumlarina tamamen katiliyorum .Bizim buzdolabida salonda.Mutfak cok garip.
Banyo mutfaktan 2 kat buyuk.Oda icinden odaya gecislerde dogru
Ben birkac ev baktim burda,inan tamamina yakininda Banyo yatak odasinda.Yani akraban gelse,ben bir abdest alayim dese,insan illa o odaya girecek
Hollanda da evler daha guzel degil mi.Az daha guzel dusunulmus.
Banyo mutfaktan 2 kat buyuk.Oda icinden odaya gecislerde dogru
Ben birkac ev baktim burda,inan tamamina yakininda Banyo yatak odasinda.Yani akraban gelse,ben bir abdest alayim dese,insan illa o odaya girecek
Hollanda da evler daha guzel degil mi.Az daha guzel dusunulmus.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
hollandada ayni evler cok kucuk kucuk ve cok eski...dedikleriniz dogru arkdslar katiliyorum banyo yada wc gitmek isterseniz once mutfakdan bi gecis yapmaniz gerek,cogu evler boyle...yada banyonun yatak odasinda olmasi gibi oda dogru ama soyle bir gercekte var ki hollandada artik genis ve cok guzel evlerde yapiliyor ama paralarida guzel tabiki...oyle herkese verilmiyo bu evler...ben bazen goruyorum internetten ev doldururken tami tamina 100 yillik evi kiraya veriliyor insan icine tamirat yapmaya korkar civi caksam dokulurmu ev acaba diye hahaahahaaha....
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09