vizeye basvuralı nerdeyse 4 ay oldu.daha 6 ay beklersizin de
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kocaeli
- Yabanci_Ulke: belcika-laaneken
herkese selamlar basvurum red geldi
Arkadaslar kusal ben 2008 nisan ayinda basvurumuzu yaptik red geldi ve konsoloslukta onlarin istedigi herturlu bilgiyi dogru olarak vedigime inaniyorum 1,5 senenin ardindan red cevabi geldi hemen ardindan avukatimizla diaologa gectik sonuc olarak bizim evliligimizi tanimadilar ben vizemi alamadim simdi evlilimizi tanitmak maksatli 2. Davamizi actik basvuru tarihinden bugune hemen hemen 2,5 sene gecti aradan bu arada usa ya is maksatli bi seyahatim oldu usa vizesi alimimda ayni gin vizemi aldim esimle anlasmali evlilik gibi bisey yapmis olsam usa da kalir gelmezdim geri 3 4 ay Kadar kaldim orda 2 ay once geri geldim trye simdi tekrar aile vizesi basvurusu yapcam avukatimin istegi uzerine mart 30da dosyalarimi vercem son 3 yil icinde usa vizesi alanlar mulakata girmiyormus neyse tum evraklarim tamam sadece iks ye teslim edicem fakat avukatimin konsolosluga yazdigi mektup, esimin benim resimlerimiz,tlf dokumlerimiz,ucak ve otobus biletlerimiz ve benzer kagitlar simdi sunu soruyom bu benden istedikleri evraklar haricinde bizim hazirladigimiz dosyayi da konsolosluk almayi kabul edermi hadi kabul etmedi ben bu dosyayi nasil konsolosluga verebilirim
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: vizeye basvuralı nerdeyse 4 ay oldu.daha 6 ay beklersizin de
Senin hangi ulkeye girip ciktigin onlarin hic umurlarinda degil Kardesim.Sadece belli ulkelere girisin varsa guvenlik bilgilerini paylasiyorlar hepsi bu.
Onlar istemedikce o dokumanlari veremessin.Ihtiyaclari olsa dahi almazlar.Sonra sana haber verirler yolla diye.Anlacan aheste aheste calisiyor bunlar.
Ya siz ne yapmissiniz boyle.1.5 senede cevap mi gelir Allah askina..1.5 sene bu be..
Kolay gelsin .
Onlar istemedikce o dokumanlari veremessin.Ihtiyaclari olsa dahi almazlar.Sonra sana haber verirler yolla diye.Anlacan aheste aheste calisiyor bunlar.
Ya siz ne yapmissiniz boyle.1.5 senede cevap mi gelir Allah askina..1.5 sene bu be..
Kolay gelsin .
-
- Beginner
-
- Beginner
Guvenlik bilgisi derken neyi kast ediyon anlamadim bu arada tesekkur ederim cevap icin
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Kutsal ,
Amerika,Kanada,Ingiltere gibi ulkeler Vize basvurularinda topladiklari bilgileri Ab ulkeleri ile paylasiyor.
Buda guven verdiginden tekrar mulakata cagirmiyorlar.Fakat bu her zaman boyle degil.Aile birlesiminde supheleri olursa yinede cagirirlar.
Belcika hakkindaki fikirlerinin hepsine katiliyorum
.Derme cata bir ulke.Baslari yok,baskentleri yok,dilleri yok vs.. vs.. Bu Avrupa Birligi olmasa bunlar coktan parcalanirdi.Dusunebiliyor musun Istanbul kadar bir ulke fakat 3 toplum var,3unun dili bayragi parlementosu ayri.Hicbiri birbiri ile anlasamiyor.Ab olmasa bunlari kim birlikte tutabilir ki..Bolunebilmek icin ugrasiyorlar
FAkat iste gecmisten gelen ufuk tefek birikimleri var.Somurgeler butur ulkeleri biraz gelistirmis.Ekonomi biraz kipirdiyor,sistem yerine oturmus..Iste oyle gidiyor..Neyse.
Sen o belgeleri onlar istemedikce veremessin.Zorlada gonderemessin ki..Postaya koysan kabul etmezler.Sen avukata anlat durumu, o gorussun elcilikle.O cozebilir belki.
Amerika,Kanada,Ingiltere gibi ulkeler Vize basvurularinda topladiklari bilgileri Ab ulkeleri ile paylasiyor.
Buda guven verdiginden tekrar mulakata cagirmiyorlar.Fakat bu her zaman boyle degil.Aile birlesiminde supheleri olursa yinede cagirirlar.
Belcika hakkindaki fikirlerinin hepsine katiliyorum
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
FAkat iste gecmisten gelen ufuk tefek birikimleri var.Somurgeler butur ulkeleri biraz gelistirmis.Ekonomi biraz kipirdiyor,sistem yerine oturmus..Iste oyle gidiyor..Neyse.
Sen o belgeleri onlar istemedikce veremessin.Zorlada gonderemessin ki..Postaya koysan kabul etmezler.Sen avukata anlat durumu, o gorussun elcilikle.O cozebilir belki.
-
- Beginner
- GULL
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara KONYA
- Yabanci_Ulke: belcika antwerpen
1.5 yil..! korktum valla bende red aldim itiraz edilcek galiba ama cesarette edemiyorum bu cok uzun bi esimin askerligi gelir ozamana yine icim karardi Allah yardimcimiz olsun arkadaslar..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: hollanda tilburg almere amsterdam
-
- Beginner
Gul,
eger esin belcikaya bi sekilde girebilirse tabi illa belcika vizesi olmasada olur herangibir sengen ulkesi vizesi aldiginda belcikaya girebilir bilirsin avukatiniz vaistasi ile hemen kalici oturum basvurunuzu yapip alabilirsiniz konsolos ne karar verirse versin
eger esin belcikaya bi sekilde girebilirse tabi illa belcika vizesi olmasada olur herangibir sengen ulkesi vizesi aldiginda belcikaya girebilir bilirsin avukatiniz vaistasi ile hemen kalici oturum basvurunuzu yapip alabilirsiniz konsolos ne karar verirse versin
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika