Ögrenci mi Ucretli Calisan mi?

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Zenryou
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Gaziantep
Yabanci_Ulke: Türkiye

Ögrenci mi Ucretli Calisan mi?

Mesaj gönderen Zenryou »

Kullanıcı avatarı
mehmet-33
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: belçika_knokke

Re: Ögrenci mi Ucretli Calisan mi?

Mesaj gönderen mehmet-33 »

Kullanıcı avatarı
Mehmet85
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Turgutlu
Yabanci_Ulke: belcika

Mesaj gönderen Mehmet85 »

Calisan olarak basvur ama ogrenci oldugunuda belgelendir.. Ben turist vizesini 1 gunde almistim...Fazla evrak goz cikarmaz...
07.04.2011 Evrak teslimi...
13.04.2011 Evraklarım dofide...
13.07.2011 VIZEM CIKTI...
07.08.2011 Evimdeyim..
08.08.2011 Evraklarimi belediye'ye verdim...
01.09.2011 Dil okuluna basladim...
06.09.2011 Belcika kimligimi ve 5 yillik oturumumu aldim...

Zenryou
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen Zenryou »

Kullanıcı avatarı
umuder
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: balikesir
Yabanci_Ulke: turkije

Mesaj gönderen umuder »

Selam ogrenci olarak yap en iyisi daha etkilidir : araban mototun var belgeleri goturursun ayrica ogrenci olarak basvurusan babanin annenin mallarini gayrimenkul tapulari araba ruhsatlari vs goturebilirsin en onemlisi bankadaki hesap cuzdanin olucak ? hesap cuzdanin kabarik olmasi gerek,tabi bunu belgeleyeceksin EURO olursa cok cok daha iyi olur :)) Ben hollandaya lk geldigimde bunlari yaptim 2 gun sonra vize eve geldi...bazilari kizlara daha kolay verirler vs diyolar ama alakasi yok .... en ufak br suphede vermyolar...senden istenen ailenin zenginligini ispatlaman ve gidince ne kadar EURO birakacagindir...
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))

Kullanıcı avatarı
mehmet-33
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: belçika_knokke

Mesaj gönderen mehmet-33 »

Zenryou
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen Zenryou »

İkisinide basvuracam hem ogrenci olarak hem sigortalı isci olarak ama babamın bi ev tapusu var o kadar baska biseyi yok emekli bide, emekli olduguna dair belge, babamın ev tapusu, benim araba ve motor ruhsatlarım, bankada 1.500 TL'm var sadece :(( ne kadar olması gerek acaba? bide hesap özetine hangi tarihte yatirilmis ona dikkat ediyolarmi? eger dikkat etmiyolarsa giderken bi kac milyar yatirtip geldigimde geri cekerim odunc bulurum bi yerden, geri donecegimin garantisini ucak biletinin rezervasyonunu 10 gun sonraya alacagim ama rezervasyonu iptal ettirip orda kalacagimi dusunup vize vermemeleri ihtimalide olabilir, bilet isini ne yapiyorsunuz peki, son olarak iks ye 9 eylule randevu almayi dusunuyorum bugun, ama gitmek istedigim tarih 28 eylul, vize erken cikarmi yinede?? bilmiyorum boyle isleri :( yorumlariniz icin tesekkur ederim, cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar..

Zenryou
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen Zenryou »

Merhaba arkadaslar
evrakları teslim ettim , mülakatada girdim cuma gunu, 28.09.2011 de gidis tarihi- 09.10.2011 donus tarihi yazdım bilet icin ve vize basvuru formuna, gidis tarihinden sonra vizemin cıkma ihtimali varmı, yoksa gidis tarihini gecirmeden red yada vize veriyolar mı arkadaslar, dua edin vizem ciksin, dugun davetiyesini bile ekledim, haftaya carsamba gitmem gerek, insallah bu hafta karar verirler : (

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön