belediye..
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- golgece
- NT1
- Turkiye_Sehir: uskudar
- Yabanci_Ulke: rotterdam
belediye..
bugun gittik belediyeye kayit olduk esim uzerinden bende kayit oldum cocougumda hemen ayni anda kayit yaptirdik.simdi polis beklioruz 2 hafta icinde gelicekmis.bundan sonra nasil olacak.polis giciklik yapabilirmi.sikinti yapmazsa omu oturum kartini vereecek 5 aymi vereek 5 senemi verecek.. )(
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
Re: belediye..
kardesim polis eve gelecek esyalariniza bakacak orda yasadiginiza emin olduktan sonra belediyey yazi yollayacak bedediyede sana 5 aylik kimlik verecek
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
Daha sonrada yasadigin belediyeye endeksli olarak ya 5 yillik alirsin yada 5 aylik..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Türkiye
- Yabanci_Ulke: Belçika
golgece arkadasım polıs 2 hafta ıcınde evınıze gelerek sızın orda yasayıp yasamadıgınızı esyalarınızın duzenınızın ne durumda olduguna bakacak..polısın kıllık yapma durumu soyle olabılır,hanı odanızı gormek ıster yatacagınız yerı falan yada dolabınızı vs vs gıbı..ondan sonra sızın orada ıkamet ettıgınızı beledıyeye onaylayarak yolluyor..daha sonra beledıyeye cagırılıyorsun gıttıgınde sana once 5 aylık kart verıcekler onunla calısıp yada herseyden faydalanabılırsın ama ulke dısına cıkamazsın gezı amaclı bıle olsaa cevre ulkelerde dahıl buna..5 aylık surenın sonunda sana F kart verıcekler ama sanırım yenı yasaya gore 5 senelık degıl deısmıss,3 senelık verılebılır..ama tam emın deılım,sonuc olarak once 5 aylık gecıcı kımlık alacaksın sonrasında 3 yada 5 senelık verıcekler sonrasında zaten rahatsın takma kafana
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
-
- Beginner
mehmet 33 arkadasa yanlıs bılgı verdın arkadasım 2 hafta sonra F kart alamıyor,once 5 ay gecerlı yurtdısına cıkısını engelleyen kımlık verılıyor..5 ay sonra F kartı alabılıcek hayırlısıyla arkadas
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
-
- Beginner
tabıkıde oylee oyuzden zaten arkadas umutlanmasın yanlıs anlayıp dıye soyledım..prosedür geregi once 5 aylık sonrasında 5 senelık alacak hayırlısıyla
- Mehmet85
- NT1
- Turkiye_Sehir: Turgutlu
- Yabanci_Ulke: belcika
valahi bana geldigim gunden 1 ay sonra direk 5 yillik verdiler....
07.04.2011 Evrak teslimi...
13.04.2011 Evraklarım dofide...
13.07.2011 VIZEM CIKTI...
07.08.2011 Evimdeyim..
08.08.2011 Evraklarimi belediye'ye verdim...
01.09.2011 Dil okuluna basladim...
06.09.2011 Belcika kimligimi ve 5 yillik oturumumu aldim...
13.04.2011 Evraklarım dofide...
13.07.2011 VIZEM CIKTI...
07.08.2011 Evimdeyim..
08.08.2011 Evraklarimi belediye'ye verdim...
01.09.2011 Dil okuluna basladim...
06.09.2011 Belcika kimligimi ve 5 yillik oturumumu aldim...
- golgece
- NT1
- Turkiye_Sehir: uskudar
- Yabanci_Ulke: rotterdam
arkadaslar hepınız cok saoln ama ben belcıka yolundan vazgectımçvazgecme sebebım hollandada turklere uygulanan turkıyede ınburgerıng sınavıydı kalkmısçbende vazgectımçbana nereden baksanız 5000 euro ya patladaı gıt gel yol parası kıra depozıto avukat parası cocuk 3 aylık. yollarda gıt gel hollandaya olmuyor .bızde dedık turkıyeden halledek .daha sonrada belcıka da kalsak hollandaya doneceyız 1 kac sene sonra gee 10000 euroya patlayacaktı kabataslak hesabla.turkıyeyı tercıh ettık. form lara bakıomda sınav kalktıgından berı ya ıstek te bulunan yok yada ıstekte bulunan var ama paylasım yok.