selam arkdaslar..
ben bu ocak ayinda sinava girmek istiyorum. fakat sinav tarihini konsolosluk mu belirliyor yoksa ben mi belirliyorum... eger ben belirliyorsam ocak ayinin son haftasi gun almak istiyorum sinava girmek icin..
bilgilerdirseniz sevinirim ..
Allah herkese zihin acikligi versin sinava girecekler icin.. basarilar
sevgiler...
Ark.lar SINAV TARIHI ILE BILGI ALABİLİMİYİM (YARDIM LUTFEN)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Ark.lar SINAV TARIHI ILE BILGI ALABİLİMİYİM (YARDIM LUTFEN)
arkadasım konsoloslugu aradıgında sana uygun günü diyorlar ama sen dersenki ocak aynının son haftası onlar sana o günlerde uygun saat varsa veriyorlar içini rahat tut. kolay gelsin
-
- Beginner
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: hollanda