:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
haklısın kolıva ıste ama gonule soz gecmıyokı ah ah ıstee hersey guzel olmuyokı
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Beginner
-
- Beginner
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
orhan ecele etme sıte ıcınde bu konular var bı goz gezdırsen gorurdun o yuzden kımse cevaplamamıslardır ıkıncısı bu ara sıtede kımse yok ıs guc ıste. neyse basvuru formu cok kolay merak etme turkce orneklerı var formun ve sorular bıldıgın adres ısım syoısım falan fılan yanı sen turkce dolduruyosun hep sana adres sordugunda adresını hollandaca yazamassınkı demı hepsı aynı yanı form yabancı dılde ama sen turkce dolduruyosun bu kadar sıgorta hakkında bı bılgım yok arkadas bekle bıraz yada sıteye goz gezdır gorursun bıseyler kolay gelsın
-
- Beginner
-
- Beginner
Merhaba yeniden,
Ayin 7 sinde mulakata girmistim, burayada yazmistim. Esim Brukseldeki immigration officeyi aradi bugun. Dosyamin geldigini soylediler ancak hala dofi.fgov.be sitesinde gorulmuyor. Brukselde kararin cikmasi ne kadar zaman alir bilenimiz varmi? Tesekkur ederim.
Ayin 7 sinde mulakata girmistim, burayada yazmistim. Esim Brukseldeki immigration officeyi aradi bugun. Dosyamin geldigini soylediler ancak hala dofi.fgov.be sitesinde gorulmuyor. Brukselde kararin cikmasi ne kadar zaman alir bilenimiz varmi? Tesekkur ederim.
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim: