5 Yillik Oturum Karti (F Kart) Hakkinda...
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- iv22
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
- Yabanci_Ulke: Belgique - Liège
5 Yillik Oturum Karti (F Kart) Hakkinda...
Arkadaslar ben Subatta izine gidiyorum Turkiye'ye, bu 5 yillik oturum (F Kart Yesil) kartimla pasaportsuz Turkiye'ye gidiliyor mu? Pasaportumun hala suresi var ama yinede merak ediyorum, giden arkadaslar bilgilendirsin bi zahmet.
14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
Re: 5 Yillik Oturum Karti (F Kart) Hakkinda...
evet ama pasaportunuda yanına alman gerek.pasaportada ihtiyacın var türkiyeye girip çıkabilmen için.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Türkiye
- Yabanci_Ulke: Belçika
mehmet 33 arkadasım sana bısey sormak ıstıyorum..benımde F kartım var 5 senelık..bununla turkıyeye gıttıgım zaman maksımum ne kadar sure turkıyede yasayabılırım? bılgın varmı? yanı haklarımı kaybetmemem ıcın ne kadar süre ıcerısınde belcıkaya gırıs cıkıs yapmam gerekır ? bılgın varsa yardımcı olursan sevınırım?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: BURSA
- Yabanci_Ulke: antwerpen
10.ocak 2011 evrakları ankara'ya teslim ettim.
06 agustos 2011 belcikadayim.
06 agustos 2011 belcikadayim.