cok sevindim arkdsm sizin adiniza rabbim sagsalim kavusmanizida nasip etsin ins ins ins ...
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
Arkadaslar öncelikle hepinize çok tesekkür ederim..
Cemoburak ben yaklaslik 1,5 yildir vast kontratli ayni sirkette çalisiyorum. Yalniz sana önceden dedigim gibi ben ev için korkuyordum, ilk basvurdugumuzda ailemin ev tapusunu göndermistim ve dilekce yazmistim: esimin vizesinin ne zaman çikacagini bilmedigimiz için su anda ev kiralamak istemiyorum, sadece esim geldiginde ayri eve çikcaz diye... çok sükür ki bunu sorun etmediler.
24 ocakta tam 16 hafta olmustu basvurali. Daha pazartesi dofiyi aramistim henüz bir karar alinmadi demislerdi ve çarsamba günü tekrar aradim ümitsiz bir sekilde ki vizesiniz sali günü onaylanmis dediklerinde çok sasirdim.
Rabbim herkese yardimci olur insallah, beklemenin ne kadar zor oldugunu bu süreçte anliyor insan.