ESIMIN VIZESI CIKTIIIIIII
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Re: ESIMIN VIZESI CIKTIIIIIII
Evet, bugün dofiyi aradim ama kapalilar. Iks'ye sordum bunuda uçak biletini bekledigimiz için hala islemde yaziyor dediler. Pasaportu evede gönderebiliriz ama uçak biletini getirmeniz gerek dediler. Bende tuhaf buldum bu durumu...
-
- NT2
üstelik bizim dosya numarasinin etrafindaki numaralara bakiyorum kimseye onay veya red gelmemis. Endiselenmeye basladim...
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
-
- NT2
Cevabin için tsk ederim gsarac bunu duyunca rahatladim biraz
-
- NT3
-
- NT2
Burak benim esim adli sicil kaydini bursadan almisti orda da olmuyormus ve bir kaç saat içinde vermislerdi...
Bu arada iks'yi yine aradim, bazen pasaportu hemen gönderiyorlarmis, bazende önce uçak biletini görmek istiyorlarmis sonra pasaportu veriyorlarmis... Bu durum hiç belli olmuyormus.
Bu arada iks'yi yine aradim, bazen pasaportu hemen gönderiyorlarmis, bazende önce uçak biletini görmek istiyorlarmis sonra pasaportu veriyorlarmis... Bu durum hiç belli olmuyormus.
-
- NT3
-
- NT2
Hadi hayirlisi kardesim bu defa insallah daha kisa sürede olumlu bir cevap alirsin. Beklemek çok zor çünkü bunu vize bekleyen herkes çok iyi anlamistir eminim..
-
- NT2
Bugün dofiye ulasabildim çok sükür dosyanizda accord yaziyor dediler sadece dofinin sayfasi güncellenmedigi için orda hala islemde yaziyormus.
sükürler olsun...
sükürler olsun...