VİZEM ÇIKTI :) ACCORD
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
Re: VİZEM ÇIKTI :) ACCORD
genco saolasin dediklerin için de ben boyle cok taktim daha basvurmadanbi de basvurunca halim ne olcak bilmiyorum
tadilat biter az bucuk doserim artik guzel kotu kabul edilir sekilde olur, adresimi basvurudan once degistiririm
kira kontrati noter tasdikli olcak tmm ama belediye ne alaka onu pek anlamadim :s
sigorta kagidi yaptircam arti birde uc aylik maas bordrolari tamam
tadilat biter az bucuk doserim artik guzel kotu kabul edilir sekilde olur, adresimi basvurudan once degistiririm
kira kontrati noter tasdikli olcak tmm ama belediye ne alaka onu pek anlamadim :s
sigorta kagidi yaptircam arti birde uc aylik maas bordrolari tamam
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ısparta
- Yabanci_Ulke: belçika
75696 benim kuzen oluyor 24 de onada red geldii maalesef
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Genco vizenin çiktigina çok sevindim
Aysem hemen adres degisikligi yapmak zorunda degilsin. Ben Ailemle yasadigim evin tapusunu göndermistim dofiye o arada ev kiraladim ama esimin vizesi çiktiktan bir kaç gün sonra adres degisikligi yaptim. Ve su an bekliyoruz ikimiz içinde polis geçicek eve, adres degisikligini onaylamak için ve esime kimlik verebilmek için.
Aysem hemen adres degisikligi yapmak zorunda degilsin. Ben Ailemle yasadigim evin tapusunu göndermistim dofiye o arada ev kiraladim ama esimin vizesi çiktiktan bir kaç gün sonra adres degisikligi yaptim. Ve su an bekliyoruz ikimiz içinde polis geçicek eve, adres degisikligini onaylamak için ve esime kimlik verebilmek için.
-
- NT3
sevimci simdi bana dedigin sumu; adres degisikligini basvurduktan sonrada yapabilirim ?
ev hazir sevim o zmnada hazir olur sadece belki mobilyalarimi flan yetistiremem ztn babamin evi, yani istedigim zmnda kira kontratini yaparim...ben basvurmadan adres degisikligini yapmam lazim die anlaistim
ev hazir sevim o zmnada hazir olur sadece belki mobilyalarimi flan yetistiremem ztn babamin evi, yani istedigim zmnda kira kontratini yaparim...ben basvurmadan adres degisikligini yapmam lazim die anlaistim
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Ya basvurmadan önce adres degisikligi yapicaksin ya da esinin vizesi çiktiktan sonra.
Vize beklerken degisiklik yapmak çok riskli.
Babanin eviyse dedigin gibi simdiden yapman daha mantikli.
Vize beklerken degisiklik yapmak çok riskli.
Babanin eviyse dedigin gibi simdiden yapman daha mantikli.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
arkadaslar hıc vızesı cıkannn yokmuuuuuu??
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika/Liege
Tebrik ederim ins benim gibi zorluk çekmezsiniz.Ben çok özlüyorum memleketimi Türkiye gibisi yok arkadaslar aklı olan gelmek için merak etmez buraya
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: belçika
hazel ne zaman gittin?sen neden zorluk çekiyosun adaptasyon mu? :S bu ne anlamadım her giden gelmesin diyo...
-
- NT3
burak kardesim tabikide adaptasyon sorunu yasayacaksiniz, ben esimi buna hazirliyorum ki kendisi felaket sosyal bi insan burda napcak ne etcek die cok korkum oluyor, ufak bi yer, sessiz sakin ama oncelikle cok gecikmeden bi ise baslarsaniz, bi yandan dil kurslarina baslanilir mumkunse, ardindan spora futbola yazilmasini istiyorum ki oda istiyor, boylelikle kafasi bos durmaz, oyalancak seyelri olur, alisana kdr buraya, hem bir tek benle yasamaz, kendi çevresini yavas yavas kurar ardindan ztn adam akilli para kazandigimizda yavas yavas herseyimiz yerli yerine oturunca oda alismis olur diye umut ediyorum...tabi burda ciftlerin birbirlerine olan askida cok onemli, gerçekten seven insan ve gelmeyi bata kabul etiyseniz, esime de diorum kafanda geri donerim gibi ihtimali dusunup gelme, ben mecburum diyerek gelki alis...yoksa bastan hiç alisamaz...umuyorumki esime bukonuda yardimci olacagim...
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012