genco saolasin dediklerin için de ben boyle cok taktim daha basvurmadanbi de basvurunca halim ne olcak bilmiyorum
tadilat biter az bucuk doserim artik guzel kotu kabul edilir sekilde olur, adresimi basvurudan once degistiririm
kira kontrati noter tasdikli olcak tmm ama belediye ne alaka onu pek anlamadim :s
sigorta kagidi yaptircam arti birde uc aylik maas bordrolari tamam
Genco vizenin çiktigina çok sevindim
Aysem hemen adres degisikligi yapmak zorunda degilsin. Ben Ailemle yasadigim evin tapusunu göndermistim dofiye o arada ev kiraladim ama esimin vizesi çiktiktan bir kaç gün sonra adres degisikligi yaptim. Ve su an bekliyoruz ikimiz içinde polis geçicek eve, adres degisikligini onaylamak için ve esime kimlik verebilmek için.
ev hazir sevim o zmnada hazir olur sadece belki mobilyalarimi flan yetistiremem ztn babamin evi, yani istedigim zmnda kira kontratini yaparim...ben basvurmadan adres degisikligini yapmam lazim die anlaistim
Ya basvurmadan önce adres degisikligi yapicaksin ya da esinin vizesi çiktiktan sonra.
Vize beklerken degisiklik yapmak çok riskli.
Babanin eviyse dedigin gibi simdiden yapman daha mantikli.
burak kardesim tabikide adaptasyon sorunu yasayacaksiniz, ben esimi buna hazirliyorum ki kendisi felaket sosyal bi insan burda napcak ne etcek die cok korkum oluyor, ufak bi yer, sessiz sakin ama oncelikle cok gecikmeden bi ise baslarsaniz, bi yandan dil kurslarina baslanilir mumkunse, ardindan spora futbola yazilmasini istiyorum ki oda istiyor, boylelikle kafasi bos durmaz, oyalancak seyelri olur, alisana kdr buraya, hem bir tek benle yasamaz, kendi çevresini yavas yavas kurar ardindan ztn adam akilli para kazandigimizda yavas yavas herseyimiz yerli yerine oturunca oda alismis olur diye umut ediyorum...tabi burda ciftlerin birbirlerine olan askida cok onemli, gerçekten seven insan ve gelmeyi bata kabul etiyseniz, esime de diorum kafanda geri donerim gibi ihtimali dusunup gelme, ben mecburum diyerek gelki alis...yoksa bastan hiç alisamaz...umuyorumki esime bukonuda yardimci olacagim...