belcika aile birleşim basvurusu icin gerekli evraklar
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Re: belcika aile birleşim basvurusu icin gerekli evraklar
Aysem evet babamin ev tapusunu gönderdim ve dilekce yazdim.
Aynen su sekilde yazdim: Esimin vizesinin ne zaman çikcani bilmedigim için su an ev kiralamak istemiyorum, esim geldiginde birlikte kiralik evlere bakicaz. Bu süreçte ailemle yasadigim evde kalicaz o yüzden ailemin ev tapusunu gönderiyorum yazdim.
Ayrica polis genelde sonradan gelenler için geçiyor eger ki sen yillardir belçikadaysan hatta belçikada dogduysan çok büyük bir avantaj. Cünkü ben sadece sonradan gelenler için geçtigini duydum etrafimdaki insalardan.
Bize polis falan geçmedi yani...
Esimin vizesi 24 ocakta çikmisti ama ben aralikta ev kiralamistim.
Belediyeye adres degisikligimi bildirmek için esimin vizesinin çikmasini bekledim yani dosyada bir karisiklik olmamasi için. 30 ocakta bildirdim degisikligi, daha sonra mahalle polisi geçti kiraladigimiz eve hem benim adres degisikligimi onaylamak için hemde esim için ve su ana kadar hiç bir problem çikmadi.
Cok sükür yarinda belediyede randevumuz var esime geçici kimlik vericekler..
Aynen su sekilde yazdim: Esimin vizesinin ne zaman çikcani bilmedigim için su an ev kiralamak istemiyorum, esim geldiginde birlikte kiralik evlere bakicaz. Bu süreçte ailemle yasadigim evde kalicaz o yüzden ailemin ev tapusunu gönderiyorum yazdim.
Ayrica polis genelde sonradan gelenler için geçiyor eger ki sen yillardir belçikadaysan hatta belçikada dogduysan çok büyük bir avantaj. Cünkü ben sadece sonradan gelenler için geçtigini duydum etrafimdaki insalardan.
Bize polis falan geçmedi yani...
Esimin vizesi 24 ocakta çikmisti ama ben aralikta ev kiralamistim.
Belediyeye adres degisikligimi bildirmek için esimin vizesinin çikmasini bekledim yani dosyada bir karisiklik olmamasi için. 30 ocakta bildirdim degisikligi, daha sonra mahalle polisi geçti kiraladigimiz eve hem benim adres degisikligimi onaylamak için hemde esim için ve su ana kadar hiç bir problem çikmadi.
Cok sükür yarinda belediyede randevumuz var esime geçici kimlik vericekler..
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: belçika willebroek
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
ikinizede cok cok cok cok tesekkur ediyorum dun o kdr kafam karisikdiki...saatlerce bisiler aradim nette artik kafayi yiorum daha basvurmadan ama benimde tek arzum cabam sorun cikmamasi için onceddn herseyi halletmek, yardimci oldugunuz için tsk ediyorum cokca...
sbh ztn ilk isim dofi herhalde orayi aradim, ev durumunu anlattim aynen dediginiz gibi, babanin tapusu yeterli olur + aile toplum kagidi yani onunla yasadigima dair belgesi lazim...
ve evet ben belçikada dogdum, burda okulu bitirdim hiç beklemeden ise basladim, simdide full time calisiorum Allaha sukur insallah hepimizinki hayirlarla sonuçlanir arkadaslar...
sbh ztn ilk isim dofi herhalde orayi aradim, ev durumunu anlattim aynen dediginiz gibi, babanin tapusu yeterli olur + aile toplum kagidi yani onunla yasadigima dair belgesi lazim...
ve evet ben belçikada dogdum, burda okulu bitirdim hiç beklemeden ise basladim, simdide full time calisiorum Allaha sukur insallah hepimizinki hayirlarla sonuçlanir arkadaslar...
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT1
-
- NT3
Insallah ya once gsarac,cemoburak sonra sen sonrada ben daha basvurmayan olarakdan
uc gundur ne varsa topluyorum bizle ilgili, facede mesajlar olsun resimler olsun su siralar vizeyle kalkip vizeyle uyaniorum
uc gundur ne varsa topluyorum bizle ilgili, facede mesajlar olsun resimler olsun su siralar vizeyle kalkip vizeyle uyaniorum
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT3
ama diodunuz iki ayda sayfa açilir die...bide varya ben daha basvurmadim etmedim bu saya açildi yok bilmem su yazio soyle oldu boyle oldu hiç yasamadim, en sona ben kalcam hepiniz gelceksiniz
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT1
-