SOMAJ KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika/Liege
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
Re: SOMAJ KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM
bu konuya sevim yardimci olabilir sanirim son 1 yillik sigorta dokumun ayrica is yerinden onlarla bir yil boyunca calistigina dair bi belge lazimmis emin degilim ama bir konuda geçiodu, sevim bilgilendirir gorurse burayi
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- Beginner
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Hazel merhaba,
benim esim geleli 3 ay oldu bu islemleri yaptirmaya çalisiyoruz ama henuz tam bir sonuç yok.
öncelikle belçikada en az 1 gün kontratli çalismis görünmem gerek.
Ssk hizmet dökümü gerekiyor mühürlü imzali ve 30 yasindan küçüksen son 12 ayin maas bordrosu yeterli + is verenden bu tarihten bu tarihe kadar çalismistir diye muhurlu bir belge. Sonra bu belgeleri tercüme ettirmek gerekiyor
Sendika bize son 12 ayin maas bordrosunun hepsinin tercümesi dedi ama tercüman son 3 ayin tercümesi yeter dedi.
Ssk hizmet dökümünün orijinalini istiyor sendika bunuda seninle ayni soy isimde olan birine veriyorlarmis sadece.
Bizde ssk hizmet dökümünü bekliyoruz ondan sonra tüm istediklerini tercüme edip vericez artik.
benim esim geleli 3 ay oldu bu islemleri yaptirmaya çalisiyoruz ama henuz tam bir sonuç yok.
öncelikle belçikada en az 1 gün kontratli çalismis görünmem gerek.
Ssk hizmet dökümü gerekiyor mühürlü imzali ve 30 yasindan küçüksen son 12 ayin maas bordrosu yeterli + is verenden bu tarihten bu tarihe kadar çalismistir diye muhurlu bir belge. Sonra bu belgeleri tercüme ettirmek gerekiyor
Sendika bize son 12 ayin maas bordrosunun hepsinin tercümesi dedi ama tercüman son 3 ayin tercümesi yeter dedi.
Ssk hizmet dökümünün orijinalini istiyor sendika bunuda seninle ayni soy isimde olan birine veriyorlarmis sadece.
Bizde ssk hizmet dökümünü bekliyoruz ondan sonra tüm istediklerini tercüme edip vericez artik.
-
- Beginner
Ben,m bunları yapmam için türkiyeye gitmem gerek bende ocak 14 de geldim buraya oturum kartımı mart 20 de aldım acaba ne kadar zaman gecerli somaj hakkımı buraya almam için
-
- NT2
Hazel ne kadar geçerli oldugunu bilmiyorum ama dedigim gibi en az 1 gün belçikada çalismis olarak görünmen gerek. Ama turkiyeye gitmenede gerek yok bunlar için maas bordrolarini turkiyeden biri sana faks çekebilir veya mail atabilir geriye sadece ssk hizmet dokumu kaliyor onu da posta ile gönderebilirler.
-
- Beginner
Sevimm yazdı:Hazel ne kadar geçerli oldugunu bilmiyorum ama dedigim gibi en az 1 gün belçikada çalismis olarak görünmen gerek. Ama turkiyeye gitmenede gerek yok bunlar için maas bordrolarini turkiyeden biri sana faks çekebilir veya mail atabilir geriye sadece ssk hizmet dokumu kaliyor onu da posta ile gönderebilirler.
Onları burdamı tercüme ettirecem 1 yıllık mı maas badrosu gerek
-
- NT2
evet burda tercume edilcek 30 yasindan kucuksen 1 yillik yetiyor
-
- Beginner
34 yasındayım canım ozaman ne kadarlık almam lazım
-
- NT2
o zaman daha fazla gerek ama tam ne kadar oldugunu bilmiyorum somaj kanunlari 2012 de çok degisti. En iyisimi bir sendikaya gidip sorun