vizemizi nasil takip edecegiz ?

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
AyseM123
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Istanbul
Yabanci_Ulke: Belçika

vizemizi nasil takip edecegiz ?

Mesaj gönderen AyseM123 »

8 haziran iks'ye basvurduk bize pasaportu verdigimiz için ups tiketi verdi orda kargoyu takip etmek için numaramiz var
ama dofinin sitesine girince istanbul yazip basvuru numaramiza ne yazacagiz anlayamadim ?

ztn daha isleme alinmaz bruksele gelmese flan ama yinede sormak istedim :)
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012

Sevimm
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Bursa
Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)

Re: vizemizi nasil takip edecegiz ?

Mesaj gönderen Sevimm »

Ayse dosya numarasini konsolosluktan istiyorsun ama henüz birsey çikmaz bir kaç hafta sabretmen gerek

hayat su
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: alanay
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen hayat su »

AyseM123
NT3
NT3

hayat su yanlis anlama ama pek bisey anliyamadim yazdiklarindan cok fazla karisik yazmissin yanlis anlama ama :)

sevim simdi bi kac hafta bekleyince konsoloslugu arayip pasaport numarami vermem yeterlimi vize takip numarami ogrenmem için?
ACCORD ! 01/08/2012

kdrylnz
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: belçika willebroek

Mesaj gönderen kdrylnz »

AyseM123
NT3
NT3

aha tamam saol kadir :D
ACCORD ! 01/08/2012

kuzey2329
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
Yabanci_Ulke: BELçika- mons

Re: belçikada yaşayan ve avukatlar

Mesaj gönderen kuzey2329 »

sevgılı forum arkadarlarım merhaba..yardımlarınıza ıhtıyacım var lutfen bılgısı olan yada tanıdıgı olan varsa yardımcı olsun..ben trde yasıyorum suan esımde yabancı belcıkalı oda benımle burda trde yasıyor yaklasık 1 yıldır..lakın dil ögerenemedı anlıyor ama konusma yetersız ustelık gun boyu evde benı beklıyor sıkıntı bunalım hepsını yasadı:( ılk geldgınde kalırım yasarım dıyordu sımdı kalmak ıstemıyor ve gıdelım dıyor...!! sıze sorum su olacak burdan trden ıkımız bırlıkte gıdebılırmıyız? vızeye beraber basvurup böyler bırsey olabılırmı? yada belcıka kanunlarını bılen duyan yasayan varmı avukat olan arkadaslar...vs yardımlarınız beklıyorum özelden msjda atabılrızınız...saygılar sevgıler.

Huzur
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Zonguldak
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen Huzur »

Kuzey2329 kardesim esin belcikali ise soyle bu siteden basksin burasi da baska bir forum ama hollandaca http://www.seni-seviyorum.nl/phpbb/ burda istediginiz sorulara cvp bulabilirsiniz!
Ben su an belcikada yasiyorum 6 ay oldu geleli daha anca kagit isleri yoluna koydum su anda is ariyorum, benim esim hollandali ben turkiyede evlendim,sonra turist vizesiyle hollandaya geldim ordan belcikaya goc ettim ama bizim hersey organize icinde oldu! Ama senin durumun biraz farkli cunku esin belcikali sana yanlis bilgi vermek istemem, ama umarim sanada yardimci olacak arkaslar yazarlar!
Ben 6 aylik deneyimimle konusuyorum kardesim buraya gelmeden once cok iyi dusun ben sana diyim! bide gelirsen Antwerpene gelme burda kagit isleri cok acayip isliyior cok yavas herkez kendi kurallarini kendisi kouyuyor eger bulabiliyorsaniz ev belcikanin kucuk koylerinden kasabalarindan bulun orda isleriniz hizli ilerler!Allah yardimcin olsun

kuzey2329
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
Yabanci_Ulke: BELçika- mons

Mesaj gönderen kuzey2329 »

tesekkur ederım kardes...esım belcıkalı yabancı turk degıl söyledgım gıbi..ve suan yanımda yasıyor evet...bılmıyorum bıze herseyı uygun bır sekılde yapmak ıstıyoruz usulune göre..esım monsda yasıyor normalde frameiste aılesı yasıyor yanı kuuck guzel yerlesım yerlerı..fransızcam yok ama ıngılızcem var aktıf sekılde tabıkıde zor bırsey yerlemek yer degıstrmek ama esım ıcın daha zor gazıantepte yasamak ayak uydurmak kı yapamadı da sımdı dönelım dıyor ama benım vızem yok kı benımle beraber gıtmek ıstıyor sıkıntı burda kardes..yıne tum bılgıler ıcın tesekkru ederımm.. cok saol

hayat su
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: alanay
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen hayat su »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön