Arkadaşlar vizem çıktıııı :) foruma hepinize çok teşekkürler
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Re: Arkadaşlar vizem çıktıııı :) foruma hepinize çok teşekkü
Burak bizede f karti verdiler. Sen yabanci karti vermediklerine dua et..
Ayrica hiç bir zaman belçika vatandasi karti vermezler yeni gelenlere. Bu 5 yildan sonra oluyor, ama onun içinde yeni kanun çikaricaklar çok yakinda. Belçikanin resmi dillerinden birini bilmeyenlere vermicekler ve ayrica 5 yil içinde en az 450 gün çalismis olmayanlara vermicekler, yani bu sartlara uymayanlar belçika vatandasi olamicakmis.
Ayrica hiç bir zaman belçika vatandasi karti vermezler yeni gelenlere. Bu 5 yildan sonra oluyor, ama onun içinde yeni kanun çikaricaklar çok yakinda. Belçikanin resmi dillerinden birini bilmeyenlere vermicekler ve ayrica 5 yil içinde en az 450 gün çalismis olmayanlara vermicekler, yani bu sartlara uymayanlar belçika vatandasi olamicakmis.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT2
Tabiki yok heryere giris çikis yapabilirsin sadece pasaportununda yaninda bulunmasi gerekiyor. Ayrica belçika vatandasi biriyle evlenmem bir avantaj zaten yoksa pembe kimlik verirlerdi yabancilar için olanini. Senin kimlik normal yani insallah 5 yil sonrada belçika vatandasi olursun tamamen, az önceki yazdigim sartlari tamamlayip...
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT2
Hayir kendi Türkiye pasaportunu kullanmaya devam ediceksin
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Adana
- Yabanci_Ulke: Belçika Bilzen
cemoburak ilk oncelikle f karti aalacaksin 5 yillik direk belcika vatanadasi karti degil cifte vatandasligi belirten kart anlamina geliyo . e karti ise avrupa birligi vatandasi olursan verecekler mesela benim esim avrupa birligi vatandasi 4 sene oncde direk hollanda vatandasligina gecti(yani avrupa birligi vatandasligina)gectigi icin e karti var benimki ise f karti cifte vatandas oldugum icin ama 5 yillik ins.. haftaya elimde kartim .o karti aldiktan sonra istedigin gibi istedigin yere giris cikis yapabilirsin ama dua etmeliyizki 6 aylik vermediler
09/05/2012 iks evrak teslimi
10/05/2012 konsoloslukta mulakat
15/06/2012 vizeli pasaportum elimde
23/06/2012 belcikada evimdeyim
30/07/2012 5 yillik belcika kartim elimde
10/05/2012 konsoloslukta mulakat
15/06/2012 vizeli pasaportum elimde
23/06/2012 belcikada evimdeyim
30/07/2012 5 yillik belcika kartim elimde
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Istanbul