Veeee esimin vizeside çikmissssssssssss :)

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
angel
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: belçika

Re: Veeee esimin vizeside çikmissssssssssss :)

Mesaj gönderen angel »

AyseM123
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Istanbul
Yabanci_Ulke: Belçika

Mesaj gönderen AyseM123 »

esimin pasaporta 1 yillik muhur varmis :) cunku bizim dugunden sonra gelcegimiz için bi 2bucuk ayimiz var :D

murat formul a b tercumesini isteyemezlerki ztn fransizcada yaziodu ...

arkadaslar ben de cokdandir esime buradan beklentisi olmamasini soyluyorum turkiye heleki istanbulun tirnagi olamaz ama sartlar, maddiyat hersey oynuyor ve insan nerde geçimini rahat surduruyorsa oraya alismali...umuyorum sizlere esime cok zorlu bi donem olmazda alisirsiniz...

ama Murat dedigin gibi o ilk haftalar evden cikmamasi cok zor :/ ben beklemedeyken belediyeden bi kagit alindigini biliyordum o kagitla okula bile baslanir saniyordum :/
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012

murat01
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Adana
Yabanci_Ulke: Belçika Bilzen

Mesaj gönderen murat01 »

belcikaya geldikten snra belediyeye gidiyosun belediye sana bi kagit veriyo disarda gezerken herhangi bi polis cevirmesinde belediyeye basvurdum oturumumu bekliyorum yada eve polis geldiginde belediyeden aldigin kagidi gostermesi icin ayrica bilzen belediyesine sordum okula ehliyete basvuracam dedim gorevli bana oturum kartini almadan hicbisey yapamassin dedi ... ama dikkat edin esin 5 yillik oturumunu alana kadar belcika disina cikmasin... son olarakta turkiyeden gelirken her ihtimale karsi belcikaya inin ben bruksele indim risk almamak icin
09/05/2012 iks evrak teslimi
10/05/2012 konsoloslukta mulakat
15/06/2012 vizeli pasaportum elimde
23/06/2012 belcikada evimdeyim
30/07/2012 5 yillik belcika kartim elimde

AyseM123
NT3
NT3

evet almanyaya flan inmeyiz ztn charleroi yada bruksel birine ineriz artik...saol murat verdigin bilgiler için, ben bi hocayla konustumda bana
sen kendin gel esinin adini soyadini yazdiralim geldiginde baslar sorun olmaz dedi ondan soruyorum...eylul basi ben yine gider isim veririm dusunsene geç kaldiniz derlerse 1sene sonra baslamak zorunda kalir flan buyuk zmn kaybi dil için
ACCORD ! 01/08/2012

angel
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:

Mesaj gönderen angel »

hayat su
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: alanay

Mesaj gönderen hayat su »

aysem ben a formulu bıde b formulu getırdım ama kaymakamlıga apastılı unutmayın hatta kızlık soy adım altta yazıyo dıye dıye beledıye kabul etmedı a formulunude ALLAHTANKI esımın kardesı nufusta memurda o hemen postayla gonderdı ama su hava alanındakı vıze harcınıda unutmayın ben ona sok olduydum tam en son kontrolde bayanım dıye memur gecırdıde sız sorun yasamayın garantı bankası 15 tl o makbuzu gecerken kontrolden memur ıstıyor

angel
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:

Mesaj gönderen angel »

AyseM123
NT3
NT3

canimcim angelcim evet beklemelisin bu iki uc haftayi buluyor biseyin cikmasi, benimki 20gun sonra cikti hatta bi sorunmu var diyordum :)

hayat su evet not ettim o garanti bankasi pul harci 15tl dedin onu unutmamda acaba nerde odencek o havalimani içinde mi garanti bankasi bulcazki ?

ayriyetten bi sorum daha var, erkeklere daha cok benim esim askelrigini yapmadi, okula yazilip tecil ettircekde bi evrak almasi lazim degilmi ? cok korkuyorum dusunsenize tam polis kontrolunde kocami aliyolarmis askere :/
ACCORD ! 01/08/2012

angel
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:

Mesaj gönderen angel »

murat01
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Adana
Yabanci_Ulke: Belçika Bilzen

Mesaj gönderen murat01 »

Arkadaslar pul harcini ucaga binmeden once bagajlari teslim edeceginiz yerdeki gorevliye sorun pasaportuma pul alacam diye onlar size yardimci olur bankayla felan ugrasmayin 15 tl karsiliginda havaalanindan alip pasaportun en arka sayfasina yapistirirsiniz . Ayrica ayse askerligini tecil ettirecekse diploma yada okuduguna dair ogrencilik belgesiyle ve tahminim 4 resim ile askerlik subesinden yaptiracak ama acele etsin muayenesi gelmeden yaptirsin sen gittigin zamana kadar yaptirmis olsun. Benim tecilimin bitmesine 3 ay vardi allahtan vizem cikti yoksa bi 15 ay herseyi ileri atmis olacaktik
09/05/2012 iks evrak teslimi
10/05/2012 konsoloslukta mulakat
15/06/2012 vizeli pasaportum elimde
23/06/2012 belcikada evimdeyim
30/07/2012 5 yillik belcika kartim elimde

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön