Arkadaşlar vizem çıktıııı :) foruma hepinize çok teşekkürler
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belgique-Louvain-la-Neuve
Re: Arkadaşlar vizem çıktıııı :) foruma hepinize çok teşekkü
Vallaha adimi cimriye çikardiniz ya bisey demiyorum size.. angel kanatlandi zaten uçururum uçagi falan filan ... zaten bende vizemi aldim ama kusura bakmayin uçak çok pahali gidemem demiyorum yha elbette 5000 de olsa gidicem ama eger daha uyguna giden aktarmali filan bilen varsa bu bayram zamani sorayim dedim yani 100 eur 100 Eur dur.haksiz miyim? heh neden size soruyorum? onuda cevaplayayim.. benim belçikada ne yazikki akrabam yok açik konusmak gerekirse.sadece ailemin yillar once tanistigi garantorlugumu ustlenen yanina davet eden tanidigimiz var ama onlarda 3-4 senede bir belki daha nadir turkiyeye geliyorlar.geçenlerdede bir akrabalari iste Thy ile geldi kisa sure gorusme imkanim oldu oda THY ye bol bol kufur ediyordu.bende simdi burada çogunuzun belçikada,turkiyede esiniz , nisanliniz var yani gidip gelmeler oldukça SIK oluyordur diye dusundum o yuzden bu konularda uzmanlasmis kisilere sorayim ve avantajli çikayim dusuncesindeydim.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT3
- Yabanci_Ulke: Belçika
abra daha kaç tane olsun pegasus, jetairfly sende bunlari begenmiosun napiim git thy ile uc ucakda kebabda veriolarmis ztn
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
hani dodi dodi dodi diye bi reklam vardı bende dofi dofi dofi modundayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: Belgique-Louvain-la-Neuve
ohoo .. daha isleme girmeden panik yaratiyorsan isleme girdikten sonra ne olur onu dusunmek istemiyorum.daha dofi'de isleme girse bile en traitement yazicak yada flamancasi in behandeling miydi neydi o dahada çildirtici .. benim gariban pasaportumda 1 ayi geçik suredir istanbul taksimde bekliyor garibim .. bana kavusacagi gunu bekliyor
-
- NT3
- Yabanci_Ulke: Belçika
gelir abra merak etme az kaldi
angel sakin canim benim sakin
angel sakin canim benim sakin
iks evrak teslimi : 08/06/2012
ACCORD ! 01/08/2012