Avrupa'da kacaktim Belcikadan oturum aldim nasil mi?Okuyun!:

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
stranger_in
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika

Re: Avrupa'da kacaktim Belcikadan oturum aldim nasil mi?Okuy

Mesaj gönderen stranger_in »

benimde esim belçika vatandası buraya turist vizesi ile geldim inanın 8 ayın sonunda nikah yapıp 6 aylık kartı alacagım gobegimz catladı yemin ederim.ama bakıyorumda nl den gelen bizden hızlı alıyo nasıl bir ulke bu belçika anlamadım.6 ayı alacagım ama bakalım daha5 yıllık nolacak bide o badire var daha.

Huzur
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Zonguldak
Yabanci_Ulke: Belcika

Mesaj gönderen Huzur »

Kardesim hikayeni tam olarak bilmiyorum, Ama Belcika federal bir ulke birde Benelux ulkeleri aralarinda ozel bir bag var,( Belcika Nederland Luksemburg )evet o konuda haklisin belcika kendi vatandaslarina karsi bu konularda daha siki tutuyor isi o biraz garip bir durum :) Allah yardimcin olsun insallah alirsin 6 aylik kartini bir an once ama suna emin ol ki artik disardan gelenlere de o kadar kolay vermiyorlar oturumu cunku cok goc aldi belcika birde hukumet kuruldu herseyi giderek kisitliyorlar,benim de 6 aylik oturumu almam tam 5 ay surdu,Slmlar

stranger_in
Beginner
Beginner

Huzur
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen Huzur »

Anliyorum seni bende ayni seyleri yasadim 5 ay boyunca bir hic oldum bu ulkede ama ben sana sabret derim sabrin sonu selamettir, bunlar sana en guzel yapabildekleri seyi uyguluyorlar psikolojik yipratma politikasi,onlarin amacida zaten senin sabrini olcmek hic birinin birbirinden haberi yok, kendi yasalarini kendileri bilmiyorlar,suna emin olki ne kadar ugrastirirlarsa ugrastirsinlar sonunda vericekler sana o oturumu .

stranger_in
Beginner
Beginner

mmehmet
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: adiyaman
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen mmehmet »

mrb arkadas oncelikle paylasimin icin cok tesekkur ederim simdi bu konuda bende bilgi almak istiyorum bende tr de ewllik yaptim esim hollanda vatandasi oda 20 yasanda okuyo gelir beyan edemedigi icin oturum alamiyoruz burada ben nasil oturum alabilirim belcikada bana bu konuda bir bilgi werirsen sewinirim bende holllandadayim turist vizem bar bu konuda bilgi almak istiyorum yardim ederseniz coook mutlu olurum sizin yaptiklarinizin bir cogunu yaptim internetten baktim arkadalara sordum sonuc olarak kimse bir yanit wermedi

stranger_in
Beginner
Beginner

cemoburak
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: hatay

Mesaj gönderen cemoburak »

Huzur
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen Huzur »

Cemoburak kardese aynen katiliyorum, buraya gelenlerin ilk derdi oturum almak oluyor ( bende dahil,kendimi kayirmiyorum :) ) ama sonradan farkediyoruz inanin burdaki asil hayat oturumu aldiktan sonra basliyor, ve sikintilarin en buyugu issizlik :( herkezin derdi ayni. Allah herkezin yardimcisi olsun arkadaslar.

stranger_in
Beginner
Beginner

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön