Veeee esimin vizeside çikmissssssssssss :)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: Veeee esimin vizeside çikmissssssssssss :)
5 yillik kartini alana kadar tr ye gidemez benim bildigim 6 ay gibi bi sure belcikada ikamet etmesi gerek
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Avrupa ülkelerine arabayla çikilabilir diye biliyorum ayse, sonuçta schengen vizesi.
Benim esim subatin 17.sinde geldi, martta 5 yillik oturumunu aldi ve temmuz'da türkiyeye gittik yani kimligini aldiktan 4 ay sonra.
5 yillik oturumunu alir almaz hemen giris çikis yapabilir, belediyeye iyice sormustum ben bu soruyu
Mahalle polisini ara bence yoksa onlar unutuyorlar o kadar çok isleri oluyor ki. Rahatsiz et az, hatirlat kendini
Benim esim subatin 17.sinde geldi, martta 5 yillik oturumunu aldi ve temmuz'da türkiyeye gittik yani kimligini aldiktan 4 ay sonra.
5 yillik oturumunu alir almaz hemen giris çikis yapabilir, belediyeye iyice sormustum ben bu soruyu
Mahalle polisini ara bence yoksa onlar unutuyorlar o kadar çok isleri oluyor ki. Rahatsiz et az, hatirlat kendini
-
- Beginner
verilecek kart gecici oturum uzerinde su tarihe kadar gecerlidir yazmali o tarihten sonra da 5 yillik kart aliniyor 5 yillik kart alana kadar tr ye gitmesi yasak tabii ki avrupada ozgurce gezsin
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
yani arabayla otobusle almanyaya fransaya gidilebilir tr için ise oncelikle 5yillik oturum kartini almasini bekleyecegiz tamam anlasildi ))
ve mahalle polisini ben bi hafta gecsinde ariyayim madem gelip gecsin o kdr beklemesek
ve mahalle polisini ben bi hafta gecsinde ariyayim madem gelip gecsin o kdr beklemesek
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- Beginner
polis hafta ici degil hafta sonu bile gelebilir bu arada sizin aile birlesimi oldugu icin belki siparis olarak gelmeyebilir
-
- NT3
biliyorum siparis gelmez ztn buyursun gelsin ne zmn isterse ama benim içinde geçmesi lazim oldugu için illa ben varken gecmesi lazim, isdeyim bende cogu zmn:/
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- Beginner
aysem sen gelir olarak sadece maas larini mi arti gelirlerin varmiydi gosterecek?
-
- NT3
ben bordrolarimi ayriyettende activa kartimin evraklarini eklemistim, ben asiri garantici olduguma son bi yillik maas bordrolarimi yollamistim is kontratimi eklemistim
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT1
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: belçika willebroek
merhaba arkadaslar uzun zaman oldu yazmayali. bende 5yillik oturumu aldim 5 gun once. isler cok uzun suruyo burda daha ehliyeti degistiremedim dusunun yani bisey sorucam size bu turkiyede calismayanlar saglik sigortasi yaptirmisti hani belki yaptirmistir sizinkilerde. aylik 38 tlmi ne odeniyodu. universiteyi bitiripte calismayanlar issiz olanlar falan . yurt disina cikinca o sigortayi nasil iptal ettiricez. turkiyede sordurdum kaydini oraya aldirmasi lazim demisler. nasil dedim konsolosa gidicek demisler oyle bisey olabilir mi ya. bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.