:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Mesaj gönderen alper68 »

tajwn sızın konumunuz nedır acaba bunlar hakkında nerden bılgı alıyorsunuz soyledıgınız seyler cok mantıklı gelmeye basladı bana

tajnw
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen tajnw »

koliva
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen koliva »

Merhaba tajnw,

Benim mulakatimda yada evraklarimda yada herhangi bi nedenle herhangi bir asamamda hic problemim yok. Aile birlesimi icin basvurdum vizeye. Dofinin sitesine gore 18 inde dosyam isleme alinmis. Yani dosyam ayin 18 inde brukselde olmus sanirim. Esim belcikada ve surekli ariyor dofiyi, ne asamadayiz diye. Gecen gun aradiginda, Immigration Office ye gonderdik demis bayan. Benim merak ettigim konu su, dosyalar brukselde ne gibi asamalardan geciyor, ve bu immgiration office kacinci asama. Ne kadar daha yolumuz var. Bilgilendirebilirsen cok sevinirim. Ayrica bizi aydinlattigin icinde cok tesekkurler.

tajnw
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen tajnw »

koliva
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen koliva »

Merhaba tajnw,

Ya alti ustu bi vize, avukat felan biraz abarti degilmi? Yani ortada sorun yok, mulakattaki bayanda vizenizi alirsiniz demisti. Ve 6 ay cok uzun bi sure gibime geldi. Benim gibi oraya giden arkadaslar var ve 1-2 ay gibi bir surede vizelerini alabildiler. Benim esim Turk vatandasi, bende Turk vatandasiyim. Sanirim sizin bahsettiginiz dosyalar daha cok oranin vatandasi olma veya Belcikali biriyle evlilik halinde gerceklesecek durumlar. Yani bir nevi sahtekarlik olabilirmi diye herhalde. Yaniliyormuyum?

tajnw
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen tajnw »

Yorumsuz...!

sheyh45
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen sheyh45 »

arkadaslar uzun suredir goruslerinizi inceliyorum,oncelikle allah herkese hz.eyup sabri versin.sizlere bi husus sormak istiyorum.ben su anda yurtdisinda (moldova) ogrenciyim,nisanlimla 6 yildir birlikteyiz ,kendisi nl vatandasi.evlenmek istiyoruz ve butun sartlari azcok biliyoruz. kendisi bugun belcikada ev tuttu.ve cuma gunu belediyeye(turnhout) basvuruda buluncak oturum icin,fakat biz evli degiliz,insallah 1 ay icinde turikiyeye gelicek ve evlenicez.bizim kafamizi karistiran, bazi arkadaslar belcikaya kayit olurken partneriniz sizi getirecegini ve evli oldugunu kesinlikle soylemesin,sorun yapabilirler demis.fakat biz evli degiliz, biz nisanlim 5 aylik aturumunu aldiginda evlilik yapicaz turkiyede ,daha sonra 5 yilligi beklicez(artik ne kadar bi zaman alirsa) . peki nisanlim evlilik icin gereken belgeleri belcikadan alicak,hollandadan degil,cunku kaydini oraya aldirmis olcak, yada bilen bi arkadasimiz varmi,, biz evlenmek istedigimizde gerekli belgeleri hollandadaki belediyeden mi alir yoksa belcikadakinden mi.belcikadan alirsa ordakiler niyetimizi otomatikman anlar heralde. bu bizim evlilik yada nisanlimin 5 yillik oturumunu almasinda sorun tesgil eder mi,problem yaratirlarmi. hepinize cok tesekkur ediyorum. allah yardimcimiz olsun.

sheyh45
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen sheyh45 »

arkadaslar yanlis bolume yazmissam ozur diliyorum, en uygunu burasi gordum, yardimci olursaniz cok sevinirim

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

sheyh dogu bolum kafanı yorma sımdı belcıka beledıyesıne gectıgın zaman ılk once 5 aylık sonra 5 yıllık oturum alıyosun bu bır ıkıncısı ıse bes yıllıgı aldıktan sonra basvuru yapabılırsın ucuncusu ıse esının dogum yerı hollanda ıse ordakı dogum kagıdını nl den alır dıger kagıtları ıse belcıka beledıyesınden alır onemlı olan belgeler belcıka beledıyesınden alır yanı sorun yok

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön