:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
yasgok beledıyeyı ve dofıyı aramakla sonuc elde edebılırmıyız yanı ıse yararmı sık sık aramak ıse yararmı bana bıraz ıse yaramaz gıbı gelıyo
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
alper68 yazdı:yasgok beledıyeyı ve dofıyı aramakla sonuc elde edebılırmıyız yanı ıse yararmı sık sık aramak ıse yararmı bana bıraz ıse yaramaz gıbı gelıyo
Benim esim dofi yi aradiginda dosya hakkinda bilgi istediginde belediyeye yollandi dosyaniz demislerdi. Bizde belediyeyi arayip bilgi almaya calistik yani sonuc olarak 2 haftada bir arayip sormak her zaman yararli olur...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
merhaba arkadasim hosgeldintajnw yazdı:Yorumsuz...!
bende iks muracaat edip aile birlesimiyle belcikaya geldim. esim nl vatandasi. pasaportumu 5 yillik aldim.( bu iks icin inandirici)ikincisi ben nl hic muracaat etmedim aile birlesimi icin (buda ok onemli) belcika dan ev tuttuktan sonra 5 ayligi nisanlin alsin sonra 5 yillik oturumuda alsin ondan sonra ben evlendim esimi getircem desin. ha bu arada polis belcikadaki eve kontrole geliyo evde az esya oldugu yasayan kimse oldugu anlasilsin.simdilik aklima gelen bunlar sakin nl muracaat etme unut.
-
- Mezun-BE
selam alper68
2 hafta daha sabret ya ne olur iyce paranoyak olmussun. iyice kafani karistirmislar senin dur ya bi dur senin herseyin tam gerisini onlar dusunsunler sen su anda bekleyeceksin ne mahkeme ne bisey kendinden supheleniyosun saga solun lafinada baya inanmissin moralin alt ust olmus kendine gel arkadasim ya 2 hafta daha sabir.ben tr deyken sende bana teselli veriyodun sabret diyodun noldu o zaman daha islemlere baslamamistin bile, alicaksin ups kapina gelicek seninde sen istersen ufak ufak dil ogren zaman su gibi gecer allaha emanet ol arkadasim
2 hafta daha sabret ya ne olur iyce paranoyak olmussun. iyice kafani karistirmislar senin dur ya bi dur senin herseyin tam gerisini onlar dusunsunler sen su anda bekleyeceksin ne mahkeme ne bisey kendinden supheleniyosun saga solun lafinada baya inanmissin moralin alt ust olmus kendine gel arkadasim ya 2 hafta daha sabir.ben tr deyken sende bana teselli veriyodun sabret diyodun noldu o zaman daha islemlere baslamamistin bile, alicaksin ups kapina gelicek seninde sen istersen ufak ufak dil ogren zaman su gibi gecer allaha emanet ol arkadasim
- alper68
- Mezun-BE
bener haklısın ama cok sıkıntılandım ıyıce hayırlısı artık sorun ama uc ay olacak 4 gun sonra ama hıc ses yok ınsallah senın dedıgın olur guzel bı haber alırım ınss
-
- Mezun-BE
alper persembe eve erken git.cuma gunu iyi haberlerini bekliyoruz!
-
- Beginner
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
cozı dostum yok hıcbı habaer yok dort gozle beklıyorum ama ses yok olsa zaten anında yazarım haberınız olur sızde yokmu bıseyler