LUTFEN Durumuzu Belirtin?

Kendinizi Tanitin Dusuncelerinizi Belirtiniz.. Ufoss Ailesi icin neler yapabilirsin. Ufoss Ailesi senin icin neler yapabilir. Seni arasak nerde bulabiliriz

Moderatör: sansli

gucci
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: LUTFEN Durumuzu Belirtin?

Mesaj gönderen gucci »

Allah herkesin yardimcisi olsun insallah hersey gonlunuzce olur arkadasim moralinizi bozmayin ..
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..

sunhorse63
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: gaziantep
Yabanci_Ulke: arnhem

Mesaj gönderen sunhorse63 »

Kullanıcı avatarı
anda
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen anda »

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

insallah sende yesil olacak...
Bundan eminimmmm...

Kolay gele...
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

yay58
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: sivas
Yabanci_Ulke: Hollanda-Veghel

Kendinizi Tanitin,Dusuncelerinizi Paylasin

Mesaj gönderen yay58 »

Merhaba arkadaslar bende uyum sinavina girdim ve cok sukur kazandim esim Hollanda'dan basvurdu ve 5 haftada vizem onaylandi.6 agustos'da Hollandaya esimle birlikte geldim.Hep yagmur yagiyordu halada yagiyor ;) ilk gunler kendimi cok yanliz hissediyordum ve buraya gelirken bizler hayatimizi sifira cekip geliyoruz Turkiyede herseyi birakiyoruz ailemizi doatlarimizi kisacasi hayatimizi ilk gunler bu duygulari cok yasiyordum ama zaman herseyin ilaci insan yavas yavas alisiyor sessizlige vede kimsesizlige..Simdi oturum kartimi bekliyorum sanirim onumuzdeki hafta gelecek ve ardindan okula basliyacagim.Yeni gelecek olan arkadaslarimiz herseye hazirlikli gelsinler cunki Hollanda dusler ulkesi degil eger dil bilmiyorsan cok seye uzulebiliyorsun ama bziler azimli olmaliyiz ve burda yasayacaksak en iyi sekilde dili ogrenip kendimizi buraya adepte etmeliyiz umarim Rabbim hepimizin dualarini kabul eder.Sunuda belirtmek istiyorum burda hic dag yok :) ben Sivasta yasiyordum ve ne tarafa baksan dag gorursun orda burda dag olmamasi garibime gitti ve bulutlar cok hizli hareket ediyor burda

Kullanıcı avatarı
anda
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen anda »

Kullanıcı avatarı
SİBEL
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen SİBEL »

SONUNDA BİTTİ GİDİYORUM...

derin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: antalya
Yabanci_Ulke: hollanda arnhem

Mesaj gönderen derin »

slm ufoss sitene ne olmus pek anlayamdim ama hergun sitene girmek icin ugrastim sonunda bir arkdastan aldim yeni adresini ama cok uzuldum gerekten bunu neden nicin yaptilar anlamadim????
Neyseki yine hep birlikteyiz siteyi cokerttiler belki ama bizleri cokertemezler.....
Burada ufoss benim rengim mezun rengiydi sinavi nasil hazirlandigim kazandigim hollandaya geldigimi hep yazmistim
Bana tekrar mezun rengimi geri verebilirmisin????

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

derin yazdı:slm ufoss sitene ne olmus pek anlayamdim ama hergun sitene girmek icin ugrastim sonunda bir arkdastan aldim yeni adresini ama cok uzuldum gerekten bunu neden nicin yaptilar anlamadim????
Neyseki yine hep birlikteyiz siteyi cokerttiler belki ama bizleri cokertemezler.....
Burada ufoss benim rengim mezun rengiydi sinavi nasil hazirlandigim kazandigim hollandaya geldigimi hep yazmistim
Bana tekrar mezun rengimi geri verebilirmisin????

Renk senin olsun...
Evet bayagi ugrasdilar bizle.. site cokmedi ama site icin yer kiraladigim yer riskli musteri olarak gordu uyeligi iptal etti:(((

Tecrubelerini yinelersen cok sevinirim
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

fth22
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen fth22 »

ben bir iki sene dir beelcikadayim guzel bi forum sitesi faydali oluyor emegi gecenlere tesekkurler........

“Kendinizi Tanitin, Dusuncelerinizi Paylasin” sayfasına dön