5 yıllık oturum
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
5 yıllık oturum
arkadaslar bugun bes yıllık oturumu esım aldı basvuru 5 yıllık oturuma basvuru yapalı tam 4 hafta oldu yanı bı ayda cıktı ınsallah yakında vızeye basvuracam allah herkesın yardımcısı olsunn
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
- alper68
- Mezun-BE
Re: 5 yıllık oturum
cok tesekkurler darısı sızlere. evet arkadasım ılk once 5 aylık oturum verıyolar sonra 5 yıllık oturum verıyolar 5 yıllık oturumu almak ıcın 5 ay dolmasını beklemedık tabı esım ıs yerınden aldıgı kontratı beledeyıye goturdu 5 yıllık oturum ıcın basvurdu ve 1 ayda cıktı durum bu arkadasım
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
hayirli olsun alper arkadasim allah yolunu acik etsinalper68 yazdı:arkadaslar bugun bes yıllık oturumu esım aldı basvuru 5 yıllık oturuma basvuru yapalı tam 4 hafta oldu yanı bı ayda cıktı ınsallah yakında vızeye basvuracam allah herkesın yardımcısı olsunn
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
http://www.sekerpinari.azbuz.com
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
hayırlı ugurlu olsun alper68 arkadasım. allah sabır versın en kısa zamandada vıze basvurusunu yaparsın. dunku mesaj cevabını aldınmı daha dogrusu ben basvuruyu nasıl yaptıgımı anlatmıstım. ıyı aksamlaralper68 yazdı:cok tesekkurler darısı sızlere. evet arkadasım ılk once 5 aylık oturum verıyolar sonra 5 yıllık oturum verıyolar 5 yıllık oturumu almak ıcın 5 ay dolmasını beklemedık tabı esım ıs yerınden aldıgı kontratı beledeyıye goturdu 5 yıllık oturum ıcın basvurdu ve 1 ayda cıktı durum bu arkadasım
- alper68
- Mezun-BE
arkadsalar cok tesekur edıyorum darısı sızlere ıns sızde hemen alırsınız pınarcım sanada cok tesekkue edıyorum burda olmana cok sevındım gozum hep senı arıyodu. benercan arkadasım ozel mesajlamı gonderdın cevap gelmedı