VIZEMI ALDIM SONUNDA ( fulin)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
VIZEMI ALDIM SONUNDA ( fulin)
HERKESE BASARILAR DILIYORUM....
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Re: VIZEMI ALDIM SONUNDA ( fulin)
Hadi hayirlisi...
Yoculuk ne zaman? Hangi sehire
Vize islmelerin nasil oldu biraz detay verirsen diger uyeler adina sevinirim....
Hollandaya ayak basda mezun edelim seni
Allah yeni yasaminda utandirmasin
Yoculuk ne zaman? Hangi sehire
Vize islmelerin nasil oldu biraz detay verirsen diger uyeler adina sevinirim....
Hollandaya ayak basda mezun edelim seni
Allah yeni yasaminda utandirmasin
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
hayirli olsun arkadasim
yeni hayatinda esinle birlikte mutlu olursun insallah
kolay gele
yeni hayatinda esinle birlikte mutlu olursun insallah
kolay gele
-
- Beginner
cevap veremedigim icin ozur dilerim
ARKADASLAR BEN 24 EYLULDE GIRDIM SINAVA AMA ESIM BASVURUYU KASIM SONU GB YAPTI HOLLANDAYA.BANA 27 SUBATTA CEVAP GELMIS FAKAT BIZ NL DE VE TR DE OLMADIGIMIZ ICIN BIZ OTURUM VIZENIZ CIKTI MEKTUBUNU GEC ALDIK VE GECTIGIMIZ GUNLERDE ISTANBUL HOLLANDA KONSOLOSLUGUNA GITTIK.BIZDEN YINE A/B FORMULU ISTEDILER.FOTOGRAF VS GB EVRAKLAR ISTERDILER NEYSE PASAPORTUMU VERDIK 3 GUN ICINDE SIZE GONDERECEGIZ PASAPOTUNUZU DEDILER VE PASAPORTUMA HOLLANDAYA AYAK BASTIKTAN 72 SAAT ICINDE YABANCILAR POLISINE BASVURUN DIYE IBARE BASMISLAR.
BEN NL DE UTRECHT SEHRINDE OTURUYORUM...VE INANIN ARKADASLAR HEPINIZIN ESLERINE KAVUSMASINI CANI GONULDEN DILIYORUM.BEN BURDA YAZAN ARKADASLAR GIBI SIKINTI CEKMEDIM.ZATEN ISIM GEREGI DEVAMLI GIDIP GELDIM.FAKAT GERCEKTEN SOYLUYORUM HEPINIZIN YOLU ACIK OLUR INSALLAH CUNKU YASADIKLARINIZ HICTE BASITE ALINIR BISEY DEGIL.
HEPINIZE BOL SANS DILIYORUM SORULARINIZ OLURSA YARDIMCI OLMAYA CALIRIM
BEN NL DE UTRECHT SEHRINDE OTURUYORUM...VE INANIN ARKADASLAR HEPINIZIN ESLERINE KAVUSMASINI CANI GONULDEN DILIYORUM.BEN BURDA YAZAN ARKADASLAR GIBI SIKINTI CEKMEDIM.ZATEN ISIM GEREGI DEVAMLI GIDIP GELDIM.FAKAT GERCEKTEN SOYLUYORUM HEPINIZIN YOLU ACIK OLUR INSALLAH CUNKU YASADIKLARINIZ HICTE BASITE ALINIR BISEY DEGIL.
HEPINIZE BOL SANS DILIYORUM SORULARINIZ OLURSA YARDIMCI OLMAYA CALIRIM
-
- Beginner
HADI OYLE OLSUN BAKALIM:)
BENIM COKTAN MEZUN OLMAM GEREKIRDI O ZAMAN CUNKU YILIN COGUNU ORDA GECIRIYORUM NEREDEYSE
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Eindhoven
Hadı hayırlısı arkadasım,
Allah yolunu acık etsın,
Esınle bır omur boyu mutlu olman dılegıyle..
Allah yolunu acık etsın,
Esınle bır omur boyu mutlu olman dılegıyle..
-
- Beginner
KONSOLOSLUKTAN BASILMIS OLAN VIZENIN YANINDA 72 SAAT ICINDE YABANCILAR POLISINE BASVURUNUZ DIYE DAMGA BASMISLAR.AMA BUGUN IND'YI ARADIK BU YABANCILAR POLISI NEREDE GIDELIM BILDIRIELIM DIYE FAKAT COK FAZLA YIGILMA OLDUGU ICIN NL YE GELDIKTEN 72 SAAT ICINDE RANDEVU ALMAMIZ GEREKIYORMUS DURUM BUDUR