:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sinoeko
- Mezun-BE
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
>>Sino = Eko<<
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
ölede olabilir ama benimki dosyanın oraya varmasında 12 hafta sonra çıktı..
-
- Beginner
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Beginner
-
- Beginner
Merhaba arkadaslar,
simdi bizim dosya sonunda brukselde ve dofi sitesinde in behandeling yaziyor. simdi benim sorum aceba eve polis gelip yeniden adreste kalip kalmadigimi kontrol edecek mi? ve zilde esimin de isminin yazili olmasina dikkat etmem lazim mi?
bu arada dosyamizdaki eksikleri felan tamamladiktan sonra dosya bruksele gecmis , artik bundan sonra esimi TR de konsolosluk, mulakata felan cagirmaz dimi?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Yaradan hepimisin yar ve yardimcisi olsun..
simdi bizim dosya sonunda brukselde ve dofi sitesinde in behandeling yaziyor. simdi benim sorum aceba eve polis gelip yeniden adreste kalip kalmadigimi kontrol edecek mi? ve zilde esimin de isminin yazili olmasina dikkat etmem lazim mi?
bu arada dosyamizdaki eksikleri felan tamamladiktan sonra dosya bruksele gecmis , artik bundan sonra esimi TR de konsolosluk, mulakata felan cagirmaz dimi?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Trabzon
- Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen
nilibrahim yazdı:Merhaba arkadaslar,
Siteyi surekli kontrol edin sitede inceleme altinda diye yazarsa o zaman polis bir kere daha gelecek demektir ikincisi zilde isminizin yazmasi mecbur deil sadece senin adin da yazsa olur ama ikinizin isminin yazmasi + olur sizin acinizdan eger polis gelirse allah yardimciniz olsun...
-
- Beginner
cevabin icin cok tesekkur ederim yasgok, allah razi olsun...
polis geldip gittikten sonra ne kadar suruyor vizenin cikmasi? birde polis eve gelince soru sorup odalari felan dolasiyor mu?
polis geldip gittikten sonra ne kadar suruyor vizenin cikmasi? birde polis eve gelince soru sorup odalari felan dolasiyor mu?