vizem ciktiii cok sukur :)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- beugos
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: alanya
- Yabanci_Ulke: hollanda-noordwijkerhout
Re: vizem ciktiii cok sukur :)
hayırlı ugurlu olsun darısı hepımızın basına..... benımde basvuru tarıhı 20 ocak ama hala haber yok bakalım 20 si ne kadar bekleyelım tam 3 ay olucak
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
hayırlı olsun arkadasim umarım iyi bi hayat kurarsin orada sevdiginle birlikte herseyin hayırlısı olsun , allah bekleyenlerin bizlerin yardımcısı olsun
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: amsterdam
tum iletiler icin tesekkurler darisi bekleyen arkadaslara insallah sizlerinde cikar hayirlisi...
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Hayırlı olsun arkadasım vizen.Darısı vize bekleyen bütünnn arkadaslarımızın basına.Umarım onlarda en kısa zamanda kavusurlar sevdiklerine.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.