arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
Re: arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
canim sizdeki bu sanssizlik nedir anlayamiyorum birturlu.insallah en kisa zamanda duzelir hersey verirler vizeni.inan butun kalbimle dua ediyorum bunun icin ...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- NT3
- İletişim:
.U verzockt de İND opnieuw om advles.
U moet bijgevoegd aanvraagformulier ( moderl M138) ingevuld meesturen met het tweede verzoek om advies!
Dit is allen zinvol als aan alle voorwaarden wordt voldaan. dit moet meteen blijken uit de bijlagen die u bij het nieuwe verzoek meestuurt, Notabene: als de reeds ingezonden stukken on/of bescheiden nog steeds actueel en geldig zijn, is het niet nodig deze stukken alsnog te zenden.
U voldoet niet aan de voorwaarden:
.het heeft geen zin een aanvraag of een verzoek om advies in te dienen.
heeft u vragen?
bel voor vragen met onze infolijn ( burada nolar var) (....co,10 per minnuut). de infolijn is berelkbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. u kunt ook kijken op http://www.ind.nl. Wilt u een brief schrijven? gebruik dan het potaadres bovenaan deze brief. vermeld altijd het dessiernummer.
Hoogachtend,
de Minister van buitenlandse Zaken,
namens deze,
het hoofd van de Visadienst,
namens deze....
bu kadar yardıöcı olursanız çok sewinirim.
U moet bijgevoegd aanvraagformulier ( moderl M138) ingevuld meesturen met het tweede verzoek om advies!
Dit is allen zinvol als aan alle voorwaarden wordt voldaan. dit moet meteen blijken uit de bijlagen die u bij het nieuwe verzoek meestuurt, Notabene: als de reeds ingezonden stukken on/of bescheiden nog steeds actueel en geldig zijn, is het niet nodig deze stukken alsnog te zenden.
U voldoet niet aan de voorwaarden:
.het heeft geen zin een aanvraag of een verzoek om advies in te dienen.
heeft u vragen?
bel voor vragen met onze infolijn ( burada nolar var) (....co,10 per minnuut). de infolijn is berelkbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. u kunt ook kijken op http://www.ind.nl. Wilt u een brief schrijven? gebruik dan het potaadres bovenaan deze brief. vermeld altijd het dessiernummer.
Hoogachtend,
de Minister van buitenlandse Zaken,
namens deze,
het hoofd van de Visadienst,
namens deze....
bu kadar yardıöcı olursanız çok sewinirim.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
sizin esinizin isyeri var mi kendi adina.
-
- NT3
- İletişim:
-
- NT3
- İletişim:
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
ind yeniden tavsiye aradi,bu m138 formulunu doldurmanniz lazim,gerekli olan bilgilerin butunu hali hazirda deil gibi anladim ben aradaki cumleleri ama yanlisda anlamis olabilirim cunku resmi mektuplari satiri satirina anlayamiyorum,,,ama su cumlede ...
omdat niet alle benodigde gegevens beschikbaar zijn ( zie bijiage)
bijlage ne oluyosa ona bakin demis parantez icinde,,,
ama hollandacasi daha iyi olan biri cevirir ins ins ins en kisa zamanda,,,yada bekleyemem diyosan bunu ozelden geluk ablamiza yollayip yardim isteyebilirsin,,,
omdat niet alle benodigde gegevens beschikbaar zijn ( zie bijiage)
bijlage ne oluyosa ona bakin demis parantez icinde,,,
ama hollandacasi daha iyi olan biri cevirir ins ins ins en kisa zamanda,,,yada bekleyemem diyosan bunu ozelden geluk ablamiza yollayip yardim isteyebilirsin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
arkadasim red almamissiniz.ind daha onceki basvurunuzda da size eksik evrak diye kagid gondermis ve sizde o eksik evraki eksik olarak gondermissiniz.sisin doldurmaniz gereken form u yaziyorum simdi.ind size yen i gondermis zaten.bijlage werkgeversverklaring 0138.
m 138 ind nin size gondermis oldugu formlarin numarasi.ve ogonderilen formlarin icinde size uyan form u doldurup gondermeniz gerekiyor.yani esiniz isyerinde isci olarak calisiyor ise o gelen formdan bir tanesini doldurcaksiniz.onun adi da yukarida yazdigimm gibidir.sanirim siz bir kac tane doldurup gonmdermissiniz ki size evraklari geri gondermisler.aslinda o kadar buyutulecek bir sroun yok.size gonderilen yazidan da anlasildigi gibi.bence hatanbiz evraklarin tam ve eksiksiz olarak hazirlanmamasi.
size ind nin gondermis oldugu formlarin icinden sadece bu form doldurulacak.esinin calistigi isyeri tarafindan.en iyisi esiniz ile goruselim yarin.daha iyi bir anlayisimiz olur.fakat her basvurunuzda evraki eksik gonderiyormussunuz yazan yazidan bu anlasiliyor.fakat bu sekilde zaman kaybin yasarsiniz.
esinizin hollandaca si nasil.kac yildir burda yasiyor.
m 138 ind nin size gondermis oldugu formlarin numarasi.ve ogonderilen formlarin icinde size uyan form u doldurup gondermeniz gerekiyor.yani esiniz isyerinde isci olarak calisiyor ise o gelen formdan bir tanesini doldurcaksiniz.onun adi da yukarida yazdigimm gibidir.sanirim siz bir kac tane doldurup gonmdermissiniz ki size evraklari geri gondermisler.aslinda o kadar buyutulecek bir sroun yok.size gonderilen yazidan da anlasildigi gibi.bence hatanbiz evraklarin tam ve eksiksiz olarak hazirlanmamasi.
size ind nin gondermis oldugu formlarin icinden sadece bu form doldurulacak.esinin calistigi isyeri tarafindan.en iyisi esiniz ile goruselim yarin.daha iyi bir anlayisimiz olur.fakat her basvurunuzda evraki eksik gonderiyormussunuz yazan yazidan bu anlasiliyor.fakat bu sekilde zaman kaybin yasarsiniz.
esinizin hollandaca si nasil.kac yildir burda yasiyor.
-
- NT3
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen