Sonunda Hollandaya Geldim Iyimi OLdu Kotumu Zaman Gosterecek

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
pyschoo28
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: giresun
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Re: Sonunda Hollandaya Geldim Iyimi OLdu Kotumu Zaman Gosterecek

Mesaj gönderen pyschoo28 »

iyi dilekleriniz icin cok sagolun arkdaslar gamze demirci niye kusura bakayim illaki bi derdin olunca yazacaksin neresi olursa olsun bana cuma gnu ind kagit geldi suan cok yogun bir zaman ama sizin oturumunuza 6 eylule kadar haver verecegiz gibisinden sana hic kagit gelmedimi indden

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen rottenboy »

hosgeldın kardes.allah yenı yasamında basarılı kılsın utandırmsın ıns..bend egelelı 2 hafta oldu..sen ne mezunusun unı den?ne yapmayı palnlıyosun ıs yada egıtımını ılerletmek vs..
evet burası sakın kuralar var ve duzenlı bır hayat bakalım bıze neler getırecek bu hayat..karadenzın neresınden bu arada?

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

pyschoo28 oncelikle hosgeldin umarim saglik mutluluk hep seninle olur bende yeni geldim daha dun ind gittim islemler icin karadenizliymissin bende karadenizliyim kastamonu :)) burada yagmura alistim ama cok siddetli ruzgar esiyor o farkli oluiyor turkiyeden gordugum farklardan birsi burada hic korna sesi yok turkiyede korna sesinden gecilmezdi :)) hersey gonlunce olsun...
#kocadeli#

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön