@zafer_ak Okula baslarkene hic bir sekilde para odemedim, Hepsini belediye Odedi.
Biliyorum hic bir sekilde para yatirmiycaklarini benimde tuhafima gittigi icin konu acmistim belki birilerininde basina gelmistir diye
Tesekkurler ilginiz icin.
@2run34 Valla iyi hos diyorsun parayi yedikten sonra bir daha geri alamazlar sanirim ) Maddi durumlar pek elverisli degilde
@serdariscan 4 yildir hollandadayim kardesim.
Inburgeringsexamen niveau A2 hakkinda bir sorum olucak
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda