belçikada çalısma hayatı
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Belçika/Sint-Niklaas(Antwerpen)
Re: belçikada çalısma hayatı
ya arkadaslar bu konuyu acan kisi flaman bolgesine gelecek kendisi bile fransizca ogreniyorum diye yazmis flamancayi ikinci plana atiyor sizce is bulmasi mumkunmu dil yoksa eger ancak gecici olarak is bulma kurumlarindan paketleme isi yada sera isleri vs.. bulabilir yani tr den yeni gelen bayanlar icin buranin isleri biraz agirdir haberiniz olsun ben cok gordum tarlalarda lise mezunu calisan oradaki lisenin buradaki anaokulu kadar hukmu yok bende universite mezunu olarak geldim cevren varsa sahip cikanin dilin varsa is yaparsin yoksa evden disariya cikamazsin ...