hollandadaki sinav da basarisiz olursak ne oLur

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
mangoetj3
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: YOZGAT
Yabanci_Ulke: UTRECHT

Re: hollandadaki sinav da basarisiz olursak ne oLur

Mesaj gönderen mangoetj3 »

hollandaca kek bi dil kafaya takmaya gerek yok 3 yil cok fazla 3 ay yapsinlar 3 ay sora gir yapar cikarsin gerisi hikaye saygilar

conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Mesaj gönderen conhoney »

Selam arkadaslar.cok uzun zamandir bu sayfaya giremiyorum,ozlemedim desem yalan olur,
bazi sikintilardan dolayi bu sayfayi acamadim,simdi firsat bulup geldim!
Hollandaya geleli nerdeyse 9 ay olacak,uyum kursuna gidiyorum,dili yavas yavasda olsa ogrenmeye basladim,calistiktan sonra bu dili ogrenmek zor degil,lutfen caba gosterelim,uyum sinavi bizler icin olumlu birsey,cunku dili ogrenmek yasamak ve derdimizi anlatmak icin hayati onemde,dil ogrenmeden hickimse gelecek kuramaz,yanlisim varsa beni duze;tin arkadaslar.
herkese basarilar ve Allah yar ve yardimcimiz olsun...

Rumeysa
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen Rumeysa »

Mrb arkadasim ben girdm bu sinavlara fakat alamadin diye sonuc geldi cok korkuyoorum pasaportumun suresini uzatmazlar diye acaba gercekten boyle bisey varmi noglur bilenler soylesin

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön