belcıka aile birleşimi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
Re: belcıka aile birleşimi
nevilen
abi sen ne yaptın son durumun nedir ?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Bariscim belki forumdan iletilerimizi okumussundur . Ben 5 yil Rusya 'da Ingilizce Ogretmeniligini Rusca okudum . Bu benim 2. pasaportum , ilk pasaportumda Vize basacak yer kalmamisti .baris yazdı:nevilen
Yani Yurtdisi olaylar ile okadar icli disli oldum , bu benim ilk tecrubem degildi .
Fakat ne hikmetse Avrupali bir bayan ile evlenince birden bire Uyusturucu Kacakcisi muamelesi gormeye basladim . Biz esimle evlenmeden once 8 yil gorustuk . Esim defalarca Rusya' ya ve Turkiyeye yanima geldi , hem Ailecek hem yalniz . Fakat sundugumuz tum deliller bizim gercekten evli oldugumuza ikna edemedi .
Su an 2 tane cocugum var . Akibet be olacak bilmiyorum . Esim Turkiyede yasamak istiyor ,ben cocuklarin gelecegi icin Belcika 'yi istiyorum .Ayrica Askerlik sorunumda beni durduruyor .
Ozelden sordugun soruyu yeni gordum , benim ozel mesaj kutumda sorun var. Ugur Abi 1 yil once ugrasmisti fakat olmadi ,aksi halde her iletiye karsilik veririm .
Cevap ;
Ben hic bir sey degilim .
Selam , Tayfun .
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Nefaydasivar ;
22 Nisan 'dan beri site ile iletisim kurmuyor , soru sormuyorsun . Benim ile sorun yasadigindan beri uzak kaliyorsun . Ben bundan rahatsiz oluyorum .
Bana sarfettigin hakaretlerin hic biri senin mutlulugun kadar onemli degil . Sana karsi hic bir kirginligim , hincim yok . Lutfen bunu bil . Sorunlarina ,sorularina cevap aramada eksik kalma .
Burada hepimiz birbirimize destek icin variz .
Sana , sana hitaben ilk iletimde soyledigim gibi ; Sen dostum ,kardesimsin .
Darginlik yok .
Tayfun
22 Nisan 'dan beri site ile iletisim kurmuyor , soru sormuyorsun . Benim ile sorun yasadigindan beri uzak kaliyorsun . Ben bundan rahatsiz oluyorum .
Bana sarfettigin hakaretlerin hic biri senin mutlulugun kadar onemli degil . Sana karsi hic bir kirginligim , hincim yok . Lutfen bunu bil . Sorunlarina ,sorularina cevap aramada eksik kalma .
Burada hepimiz birbirimize destek icin variz .
Sana , sana hitaben ilk iletimde soyledigim gibi ; Sen dostum ,kardesimsin .
Darginlik yok .
Tayfun
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: çorum
- Yabanci_Ulke: hollanda
slm arkadaslar sıtede yenıyımben esım nl vatandası ama bız belcıkadan ıslemlerı yapcaz.ben trdeyım sıze sormak ıstedıgım nl gıbı belkıkda uyum sınavı felan varmı benı bılgılendırırsenız sevınırım ıyı calısmalar
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
hosgeldin arkadasim aramiza.Allah yardimcin olsun...ayazzz yazdı:slm arkadaslar sıtede yenıyımben esım nl vatandası ama bız belcıkadan ıslemlerı yapcaz.ben trdeyım sıze sormak ıstedıgım nl gıbı belkıkda uyum sınavı felan varmı benı bılgılendırırsenız sevınırım ıyı calısmalar
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...
-
- Beginner
arkadaslar yenı baka bıldımm. ev yeterlılık belgesı nasıl.yanı ordakı evın benı goturmesı ıcın uygun oldugna daır bı kagıtmı nasıl bı yardımcı olursanı sevırınımm allahım ıns bızede tezeden kavusmayınasıp eder
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
evet öyle bir belge eve polis gelip kontrol etmesi lazımayazzz yazdı:arkadaslar yenı baka bıldımm. ev yeterlılık belgesı nasıl.yanı ordakı evın benı goturmesı ıcın uygun oldugna daır bı kagıtmı nasıl bı yardımcı olursanı sevırınımm allahım ıns bızede tezeden kavusmayınasıp eder
-
- Beginner
yok kardesımm ıstemedıler belçika konsoluslugunu bana gonderdıgı evrak lıstesınde vardı onldan sordum
bı esımın aylık gelırını felna ıstıyolarmı vıze vermek ıcın
bı esımın aylık gelırını felna ıstıyolarmı vıze vermek ıcın