Arkadaşlar bişey sormam gerek acil yardım ( evrak tercume )

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nilibrahim
Beginner
Beginner

Re: Arkadaşlar bişey sormam gerek acil yardım ( evrak tercume )

Mesaj gönderen nilibrahim »

Merhaba senator, senin dustugun durumun aynisini esimde yasadi malesef... bende belcikadaki belediyeden bundan onceki evliliklerim var mi yok mu diye bi belge aldim ve gonderdim, eksizsiz belgeler verildi ama sonra iks den arayip belediyeden yeniden evlilik belgesi almam gerektigini bildirmisler esime.. inanamadim bende aradim iks yi ve dosyami kontrol ettirip o belgenin verdigini ayni belgenin yeniden neden istenildigini felan sordum, bana dedikleri biz size konsoloslugun bildirdigini bildiriyoruz, bilemiyorum ama yeniden gondermelisiniz dediler ve bende mecburen yeniden belediyeden kagit aldim ve esime gonderdim, esimde kargo ile iksye postaladi, iksnin eiline gectikten bir hafta sonra belgeleri konsolosluk bruksele gondermis, su anda beklemedeyiz yani. Yaradan hepmize yardimci olsun insaallah. Bisey bulamadiklarinada sanirim boyle eziyet etme yontemi bulmuslar, boylelikle yildirmaya calisiyorlar, sinirlerimizi bozarak bizi yildirma yonteminde baya basarilar ama yenilmeyiiinnn... basvurumuzu kabul etmekten baska careleri yok, sadece islemleri uzatabiliyorlar, onuda her firsatta yapiyorlar... SABRET, allahin izini ile hersey yoluna girecek insaallah..

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

cok haklısın dosyayı uzatmaktan baska bısey yapmıyolar ama care yok bence

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Formule A uluslar arasi Dogum kayit Ornegi,
Resmi 4 Dilde tercume edilmis formul..Almanca,ingilizce,fransizca,ispanyolca!!!
Formule B Uluslar arasi Evlilik Kayit ornegi!! bu formul de 4 Dilde terume edilmis!
Yanliz Nufus kayit ornegi(aile Toplum Kayit Ornegi)Bu extra Gereklidir tercume kase Baskent Ankara valigiginden(dis isleri bakanligindan Tum turkiyeden getirilecek Belgeler kase ve legalize edilmis olmali tum belge evraklar ind sartlarina dikkat ediniz!!
(Kusursuz Dogru Olduklarinii)Noter tasdikli olmasi,bu kadar!!tbc raporu!sabika temiz kagiti,Diploma Tercumesi Yuksek Egitimli iseniz!
Uluslar arasi Evlilik Cuzdaniniz zaten 5 resmi Dilde tercumeli!!!Belediye Kopleliyor zaten kendisi!!
verilis tarihinden itibaren en az 3 icinde teslim edilmis olmali..ind vede hollandadaki belediyeye ok..

Hollanda ya Gelmis IND randevusu olanlarin Dikkatine Uwv Gak Registratiebericht Fabrikanizdan alinacaktir,38 saat ustunde en az 40 saat calisiyor olmalidir!!Belgede Gosterilmelidir!!
Is kontrati(Katrolu is) vastewerk Aylik gelirleriniz ile Banka Maas girdi bilgirilerini en son 3 yillik arastiriyorlar hic yoksa Elinizde 13 aylik net 1550 euro uzerinde Duzenli maas girdi banka Kagitlari ve Aylik belgelerini beraberlerinde isdiyorlar!! hafdada 40 sat ustunde mesai haric olmali(tatil parasi maas icin ek destek olabilir!net tatil parasi ..ayda en az 55,euro ornek verdim net yillik tatil parasi maas doldurmak icin kullanilabilir!!eger ki maasinizda yeterli durum yoksa !!!ihtimal!!!

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön